Opblaas bubbelbad Intex Intex bubbelbad jacuzzi Intex PureSpa Bubble
Opblaas bubbelbad Intex Intex bubbelbad jacuzzi Intex PureSpa Bubble
Intex PureSpa Bubble
Intex bubbelbad met het nieuwe Fiber Tech Constructie. Stevig bubbelbad voor in jouw eigen tuin. Kies een 4 of een 6 persoons variant!
€ 599,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Opblaas bubbelbad van Intex


Opblaas bubbelbad Intex PureSpa Bubble Massage is een prachtige kwaliteit bubbelbad. Intex heeft de unieke fibre tech technologie ontwikkeld waardoor de wanden van dit opblaas bubbelbad bijna net zo hard zijn als van een echte jacuzzi. Verder is dit opblaas bubbelbad beige/zandkleurig en gemaakt van een 0,7 mm dik drie laags PVC. 
 
Specificaties opblaas bubbelbadHet ingebouwde hardwatersysteem van dit opblaas bubbelbad zorgt ervoor dat het kalk in het water wordt geneutraliseerd en daardoor zachter op de huid aanvoelt. Bovendien heb je minder kans op kalkaanslag in uw opblaas jacuzzi.
Afmetingen: Ø 196 cm x 71 cm hoog - inhoud 795 Liter. Prima voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.
 

Intex PureSpa bubble therapy

De temperatuur van de Intex PureSpa Bubbel therapy is instelbaar tussen de 20 en 40 graden (heater 2200 Watt). Ter isolatie wordt er een isolerend ondertapijt meegeleverd en een opblaasbare afdekking. De Intex PureSpa Bubble therapy jacuzzi is verder uitgerust met 120 verwarmde bubbels die heerlijk langst je rug naar boven komen. De blower van 800 Watt zorgt voor flinke bubbels.   

Bubble Therapy in PureSpa
De filterpomp van de Intex PureSpa Bubble therapy filtert 1741 l/u ruim voldoende om het water netjes fris en schoon te houden. Verder wordt uiteraard pH en chloor gebruikt om de waterwaardes op pijl te houden. Download hier alvast de handleiding van deze opblaas jacuzzi

De Intex PureSpa Bubble wordt geleverd met vele extra's: ondertapijt, afdekking, opbergtas, chloordrijver, teststrips en twee filters.

detailfoto accessoires opblaas bubbelbad
Accessoires bij Intex PureSpa Bubble

U kunt het Intex opblaas bubbelbad zelf in 10 minuten plaatsen in de tuin. Heeft u een vraag of een probleem belt u eerst Hottub & Spa. Komen wij er niet uit dan heeft 12 maanden garantie via Intex service Roosendaal op dit bubbelbad. De technische dienst van Intex heeft heel veel verstand van zaken en kan 9 van 10 problemen binnen enkele dagen oplossen!

Kom deze Intex PureSpa Bubble therapy nú bekijken en ervaren in onze showtuin!