Vloertegels voor onder opblaasbare spa

Bestway bescherming foam tegels voor onder de opblaasbare jacuzzi. Bestel nú deze vloertegels voor onder een opblaasbare jacuzzi!

€ 49,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Vloertegels voor opblaasbare jacuzzi

Heb jij ook een opblaasbare jacuzzi buiten? Gelukkig zit daar al een isolerende ondervloer bij maar wil je het nog beter isoleren of juist ook rondom je jacuzzi een zachte vloer hebben? Dan zijn deze vloertegels perfect! Ze hebben namelijk precies de afmeting van de alle Bestway Lay z spa s behalve de Sienna. Ook prima te gebruiken bij de 4 persoons Intex opblaasbare jacuzzi's. 

 

Lay z spa grijze ondervloer tegels.

Wil je de luxe uitstraling van je opblaasbare jacuzzi behouden? Dan zijn deze grijze ondertegels perfect. Het pakket bevat 9 tegels die aan elkaar bevestigd kunnen worden tot een 211 cm ronde foam ondervloer. Tevens bevat dit pakket ook een tegel van 35 x 35 cm om de pomp op te zetten. Dus is je jacuzzi niet groter dan 211 cm? Dan past deze jacuzzi buiten gewoon op de Bestway Lay z Spa vloertegels.

Wanneer uw bestelling met deze vloertegels voor onder de jacuzzi onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.