Vloertegels voor onder opblaasbare spa

Foamtegels Bestway 40x50cm voor een totale vloerbescherming van 216x216cm. Ondervloer opblaasbare spa is grijs en heeft een vloertegel voor de pomp.

Standaard levertijd

1 dag

€ 42,95
Prijs per stuk

Voorraad : 19

Aantal: 
Bestellen

Foamtegels Bestway voor opblaasbare jacuzzi

Heb jij ook een opblaasbare jacuzzi buiten? Gelukkig zit daar al een isolerende ondervloer bij maar wil je het nog beter isoleren of juist ook rondom je jacuzzi een zachte vloer hebben? Dan zijn deze foamtegels Bestway met een 5mm dikte de oplossing! Alle Bestway Lay z spa s behalve de Maledives passen op deze vloertegels. Foamtegels Bestway zijn ook prima voor andere merken, mits ze binnen onderstaande afmetingen vallen.

Ondervloer opblaasbare spa is grijs

Wil je de luxe uitstraling van je opblaasbare jacuzzi behouden? Dan is deze ondervloer opblaasbare spa perfect. Het pakket bevat 9 tegels van 50x40cm die aan elkaar bevestigd kunnen worden tot een 216x216cm foam ondervloer. Er zit ook een tegel bij voor de pomp zodat alles op gelijke hoogte staat en ook de pomp van de vloer afstaat. Ondervloer opblaasbare spa zorgt ervoor dat je spa langer mooi blijft. 
Wanneer uw bestelling met deze vloertegels voor onder de jacuzzi onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.