Woody Tiny 2 persoons hottub Thermowood Woody Tiny 2 persoons hottub Thermowood
Woody Tiny 2 persoons hottub Thermowood Woody Tiny 2 persoons hottub Thermowood
Woody Tiny 2 persoons hottub Thermowood
Kleine hottub van Kirami de Woody Tiny. Unieke 2 persoons hottub welke als dompelbad gebruikt wordt of als heerlijke kleine wellness!
€ 2.595,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

2 persoons Woody Tiny thermowood hottub

2 persoons houten hottub uitkiezen? Bekijk deze prachtige thermowood Kirami Tiny eens. Al meer dan 15 jaar produceert Kirami de Finse thermowood houten hottub in diverse maten en met ruime keuze in de verschillende opties. De unieke 2 persoons Woody tiny is een heerlijke houten hottub welke als dompelbad voor twee personen gebruikt kan worden, maar ook als heerlijke mini wellness. In de tuin of zelfs binnen in huis. Afmeting 156 cm x 92 cm. Het gezellige ovale model zorgt ervoor dat je tegenover elkaar zit op houten bankjes in deze 2 persoons hottub. Kom deze 2 persoons hottub nú bekijken in onze winkel!

Bankje in 2 persoons hottubHet Fins Thermowood is ecologisch verduurzaamd doordat het een thermische behandeling heeft ondergaan waardoor de duurzaamheid verhoogt is tot klasseI-II vergelijkbaar met teak, ceder, bangkirai etc. Tijdens de thermische behandeling van de 2 persoons hottub wordt alleen gebruik gemaakt van stoom en warmte zonder toevoeging van chemische producten. Doordat het hout opgewarmd wordt tot ongeveer 210C worden suikers koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd. Hierdoor is er geen voeding meer voor insecten en schimmels, die normaal een bedreiging zijn voor de levensduur van hout. Dankzij de thermische behandeling van het hout is het vocht gereduceerd tot ca 4%, hierdoor nemen de vervormingen ook met 50% af. Thermowood is hierdoor zeer stabiel hout dat minimaal krimp en uitzet en hierdoor snel waterdicht is. Het proces van verduurzaming garandeert een Kirami 2 persoons hottub met een zeer lange levensduur en dit bad is geschikt om in elk klimaat in de tuin te zetten.
 

Kleine hottub voor de kleinere tuinen

Deze kleine hottub is super geschikt voor de kleinere tuinen van Nederland óf om zelfs te gebruiken in de badkamer of een eigen wellness ruimte!

Standaard wordt deze kleine hottub geleverd als dompelbad. Maar met alle opties maakt u er een heerlijke wellness tub van. Maak de kleine hottub compleet met:
  • Kleine hottub macu kachelStep-in trapje
  • Thermocover
  • Macu 40 kW hottub kachel
  • Schoorsteenset en aansluitset voor de kachel
  • Thermometer
Het Thermowood hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische methode om dit hout te verduurzamen is beschermt en onder beheer van de FINNISH THERMOWOOD ASSOCIATION. Thermowood heeft een warme donkerbruine kleur en is mat. De Kirami kleine hottubs van thermowood zijn daarom in de fabriek al voorzien van een eerste beschermende olie behandeling wat tevens de hottub een mooie schijnende glans geeft.

Ook in houtklassen en het proces van verduurzamen zit natuurlijk kwaliteit en prijs verschil. Kirami gebruikt alleen het echte en beste soort Thermowood voor al haar kleine hottubs. Al ruim 15 jaar is Kirami marktleider in hottubs in heel Europa.

Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren.

Komt u deze kleine hottub droog uit proberen?