Kirami Macu 40kW aluminium hottub kachel
Kirami Macu 40kW aluminium hottub kachel
Kirami Macu 40kW aluminium hottub kachel online bestellen. Aluminium hottub kachel is ideaal bij zelfbouw hottubs. Nú aluminium hottub kachel met Anode!
€ 1.345,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Aluminium hottub kachel?

Aluminium hottub kachel van een top kwaliteit. Deze hottub kachel is gemaakt van zeewaterbestendig aluminium. De roosters en de binnenkant van de deur van de aluminium hottub kachel zijn gemaakt van staal. De aluminium Kirami Macu hottub kachel wordt extra beschermd door een magnesium anode. Kirami heeft deze unieke toevoeging in 2017 ontwikkeld. Deze magnesium staaf offert zich op tov het aluminium. Door deze anode elk jaar te vervangen, blijft de aluminium hottub kachel veel langer meegaan dan andere hottub kachels.
 

Kirami Macu kachel 40kW technische gegevens

De kachel kan het beste worden verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de hottub wordt opgezogen. U kunt de Kirami Macu kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. In deze Kirami Macu kachel buitenkachel passen blokken haardhout van maar liefst 50 cm lang.

De technische gegeven van de Kirami Macu kachel 40kW even op een rijtje:
  • Netto vermogen 40kW (netto +/- 29kW) 
  • 1 m3 water wordt in 1 uur 22 graden opgewarmd
  • Het waterpeil moet minimaal 5 cm boven de bovenste wateraansluiting staan
  • Schoorsteenaansluiting Ø 150 mm
De Kirami Macu kachel wordt geleverd inclusief roosters, bevestigingsmiddelen, anode, rubberen slangen en klemmen.
Let op! De Kirami Macu kachel is exclusief schoorsteenset.
De Kirami Macu buitenkachel is voorzien van een speciale coating zodat deze bestand is tegen weer en wind in elk klimaat.

Let altijd op het waterpeil voordat u het vuur aanmaakt!