Kirami Anode
Kirami Anode

Kirami anode voor in de hottub kachel. Vervang elk jaar de anode en u heeft het langste plezier van de hottub kachel.

Standaard levertijd

1 dag

€ 49,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Anode voor de Kirami hottub kachel

Vanaf 2017 heeft Kirami iets unieks op de markt gebracht! Een Kirami aluminium buitenkachel heeft een langere levensduur dan alle andere hottubkachels door deze anode bescherming.

Een anode biedt een extra bescherming tegen corroderen van aluminium hottubkachels. Deze revolutionaire ontwikkeling van Kirami in hottub kachels komt uit de scheepvaart waar al jaren lang gewerkt wordt met anodes voor bescherming van aluminium schepen.

Corrosie van de aluminium buitenkachel ontstaat door verkeerd wateronderhoud van de gebruiker.
De magnesium anode offert zichzelf op ten opzichte van het aluminium. Is het magnesium geoffert dan moet deze worden vervangen. Standaard adviseren wij de anode éénmaal per twaalf maanden te vervangen, mocht de anode in jouw geval eerder slijten dan moet je hem eerder vervangen.

Corrosie in aluminium kachels valt nooit onder garantie, vandaar dat deze anode een welkome uitvinding is.

Download hier alvast de handleiding voor vervanging van de magnesium anode.

Wanneer uw bestelling met deze Kirami anode onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa