Woody Tiny 2 persoons hottub red cedar

Mini hottub van Kirami de Woody Tiny red cedar. Uniek dompelbad welke ook gebruikt wordt of als heerlijke kleine wellness met een houtkachel!

Standaard levertijd

16 weken

€ 4.295,00
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Dompelbad Woody Tiny red cedar hottub

Dompelbad nodig voor bij de wellness of koude therapie? Kies deze unieke Woody Tiny red cedar hottub. Het echte Canadese Western red cedar wordt speciaal voor Kirami geselecteerd. Het oven gedroogd red cedar heeft zeer duurzame eigenschappen, een geweldig luxe uitstraling en staat zeer mooi in elke tuin. Het red cedar wordt vastgehouden door 2 brede banden van RVS L316 met sluitingen zonder las. Red cedar wordt mooi licht grijs en hoeft niet behandeld te worden. 

Het dompelbad Woody tiny is een heerlijke houten hottub welke als dompelbad voor twee personen gebruikt kan worden, maar ook als heerlijke mini wellness. In de tuin of zelfs binnen in huis. Het gezellige ovale model zorgt ervoor dat je tegenover elkaar zit op houten bankjes in dit dompelbad.

Red cedar afdekking mini hottub

Mini hottub voor kleinere tuinen of wellness

Deze mini hottub is super geschikt voor de kleinere tuinen van Nederland óf om zelfs te gebruiken in de badkamer of een eigen wellness ruimte! Standaard wordt deze mini hottub in red cedar geleverd als dompelbad. Maar met alle opties maakt u er een heerlijke wellness tub van. Maak deze mini hottub nú compleet met:
  • Step-in trapje
  • Red cedar houten cover
  • Macu 40 kW hottub kachel
  • Schoorsteenset en aansluitset voor de kachel
  • Thermometer
Deze mini hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren.