Top
Dreammaker Crossover 730L
Nieuw
  • Dreammaker Crossover 730L
  • Dreammaker Crossover 730L
  • Dreammaker Crossover 730L
4.995,00
Verwachte levertijd: 1 weekVoorraad: 7


Amerikaanse jacuzzi met een Syncrylic kuip

De Amerikaanse jacuzzi's van Dream Maker hebben een lichtgewicht Syncrylic kuip. Dit ziet er uit als acryl, maar heeft de duurzaamheid van polyethyleen. Syncrylic™ is een gepatenteerde formule die ontworpen is om lichter en duurzamer te zijn dan standaardacryl. Dit is alleen verkrijgbaar bij de Dream Maker Amerikaanse jacuzzi. Syncrylic™ is ontwikkeld om het beste van twee werelden te bieden, met het mooie uiterlijk van acryl, terwijl dit de taaie, slagvaste kwaliteiten van polyethyleen worden behouden. Een unieke Amerikaanse jacuzzi voor 6 personen. Kom deze Amerikaanse jacuzzi nú bekijken en ervaren in onze showtuin in Zevenbergen!
Amerikaanse jacuzzi kuip kleuren
Deze Amerikaanse jacuzzi is leverbaar in de volgende drie kuip kleuren:
Black Diamond, Sahara Diamond and White Diamond.

Er zijn 5 ombouwkleuren mogelijk:
Black, Gray, Coffee, Espresso, Taupe

Dream Maker Crossover Collection

Deze Crossover Collection 730L is 203 cm x 203 cm x 92 cm. Leun achterover in de diepe zittingen van deze Dream Maker en ervaar alles wat de revolutionaire Crossover Collection te bieden heeft. Deze Dream Maker Crossover heeft 30 verstelbare RVS jets die gericht zijn op schouders, rugspieren en voeten voor een massage-hydrotherapie. De Fountain-waterval met van achteren verlichte LED-verlichting en 8 buitenverlichting van de kast laat u de perfecte sfeer bepalen voor ontspanning of ontspanning.

Dream maker crossover spa De Dream Maker Crossover Collection spa wordt aangedreven door een 3 pK tweesnelheden pomp en wordt aangesloten op een standaard vrije 230V groep. De Dream Maker spa is uitgerust met een ozonator en een 3kW verwarming. De barrier foam isolatie en de meegeleverde Weather Shield Deluxe Super Seal-afdekking zijn perfect om de om warmte vast te houden.

Let op! De Dream maker spa's worden Plug & Play geleverd, zodat u deze zelf in het geaarde buiten stopcontact kunt steken. Deze wordt dus niet geplaatst door onze monteur. Dit maakt de Dream Maker spa's ook zo betaalbaar. 

De garantie op de Dream Maker Crossover Collection is 5 jaar op de kuip en 1 jaar op onderdelen.