Loungestoel met massage Elektrische massagestoel Loungestoel met massage in woonkamer Zwarte elektrische massagestoel Kantelen van de elektrische massagestoel
Loungestoel met massage Elektrische massagestoel Loungestoel met massage in woonkamer Zwarte elektrische massagestoel Kantelen van de elektrische massagestoel
MySofa Luxe OGAWA
Elektrische massagestoel met diverse standen. Top kwaliteit Deense loungestoel met massage functie. Start met ontspannen!

Standaard levertijd

1 week

€ 2.495,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Elektrische massagestoel voor kleinere ruimtes

Een verfijnd design en elegantie typeren deze elektrische massagestoel het beste. Zowel design als massage zijn top. De elektrische massagestoel is uitgerust met ultramoderne massagefuncties. De MYsofa is een zeer stijlvolle en compacte stoel. De stoel neemt een minimum aan ruimte in beslag en is perfect voor kleinere ruimtes. Zero Space houdt in dat de MYsofa elektrische massagestoel bijna volledig tegen de muur kan worden geplaatst, zonder dat er extra ruimte nodig is als de stoel in een liggende positie staat. In plaats daarvan beweegt de massagestoel heen en weer. Deze elektrische stoel staat in onze winkel demonstratie klaar, ervaar de wellness!

Massagetechnieken6 automatische massageprogramma's van de elektrische massagestoel:
• Deep tissue massage (diepe weefselmassage)
Een diepgaand massageprogramma van 8 minuten, inclusief kneden, Tui Na en drukmassage, evenals rustig schommelen in de stoel.
• Nek & Schouders
Ontspant pijnlijke nek- en schouderspieren, met speciale aandacht voor specifieke acupunctuurpunten.
• Office Pro
Perfect als u lang zittend werk doet achter een computer. Het programma verlicht pijn in de nek en taille door langdurig stilzitten en een slechte houding.
• Film viewing
Lichte massage om herstel en slaap te bevorderen. Biedt een zachte lichaamsmassage voor volledige ontspanning.
• Sweet dreams
De perfecte massage met een lage massage intensiteit met een wiegprogramma. Perfecte combinatie om slaap en herstel te bevorderen na een lange dag.
• Ochtend
Verfrissend en energiek. Lichte tot gemiddelde massage intensiteit om het lichaam te verfrissen. Perfect in de ochtend voordat de dag begint.
​​​​​​
De unieke Zero Gravity techniek van deze elektrische massagestoel is wanneer de knieën zich op dezelfde hoogte bevinden als het hart, wat een liggende positie van ca. 126° geeft. Dit is een ideale ergonomische houding en perfect om te genieten van een massage, waarbij de druk op het lichaam minimaal is, vooral op de rug. Zero Gravity helpt u een nog betere massage-ervaring te geven, waarbij u volledig kunt ontspannen en de stoel met uw lichaam kunt laten werken. Er zijn twee verschillende Zero Gravity-opties om uit te kiezen.
 

Loungestoel met massage functie

De loungestoel met massage functie MYsofa gebruikt verschillende massagetechnieken om u een ontspannende ervaring te geven. U krijgt een lekkere shiatsu-massage van de rug, airbagmassage bij de dijen en vibratiemassage van uw benen. Als extra luxe kunt u uw favoriete muziek spelen terwijl u lekker in de stoel zit.
De loungestoel met massage functie neemt een minimum aan ruimte in, maar zorgt er toch voor dat je van top tot teen in de watten wordt gelegd. Klein maar krachtig en mooi design. OGAWA MYsofa is een kleine maar krachtige loungestoel met verschillende prachtige massagetechnieken, fantastische eigenschappen en niet in de laatste plaats een prachtig design. MYsofa is afkomstig van het wereldberoemde Deense massagebedrijf OGAWA, dus u bent verzekerd van kwaliteit en massage van absolute topklasse.

Afmetingen loungestoel met massageProductspecificaties:
• Afmeting rechtop: 101 x 65 x 143 cm
• Afmeting gekanteld: 131 x 65 x 79 cm
• Speakers en MP3/USB connectie
• Minimaal ruimte verlies
• 5 cm L-rail
• 4 automatische massageprogramma's
• Nauwkeurige controle van de massage
• 5 massagetechnieken
• Airbags voor luchtdrukmassage
• Trillingsmassage aan de benen

De loungestoel wordt compleet aangeleverd in 1 doos. Direct klaar voor gebruik. Afmeting van de doos 94,5 x108 x 66 cm en 43 kg.
Geschikt voor personen vanaf 12 jaar, tot 180 cm en tot 110 kg.

Bekijk hier ook alvast een filmpje van deze heerlijke elektrische massagestoel: