Kirami Cube 48kW externe hottub kachel Kirami Cube 48kW externe hottub kachel Kirami Cube 48kW externe hottub kachel
Kirami Cube 48kW externe hottub kachel Kirami Cube 48kW externe hottub kachel Kirami Cube 48kW externe hottub kachel
Kirami Cube 48kW externe hottub kachel
Kirami Cube 48kW externe hottub kachel. Externe hottub kachel van het top merk Kirami is ideaal bij zelfbouw hottubs. Nú met unieke hottub kachel anode!
€ 1.695,00
€ 1.595,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Externe hottub kachel nodig?

Externe hottub kachel met een enorme power en van een top kwaliteit. Deze externe hottub kachel is in Finland gemaakt van zeewaterbestendig marine- aluminium. Deze externe hottub kachel behoort tot de snelst opwarmende hottub kachels verkrijgbaar. Voor de optimale verwarming wordt het water door grote aluminium pijpen in de kachel geleidt.

De roosters en de binnenkant van de deur van de aluminium hottub kachel zijn gemaakt van staal. De Kirami Cube 48kW externe hottub kachel wordt extra beschermd door een unieke magnesium anode. Deze magnesium staaf offert zich op ten opzichte van het aluminium. Door deze anode elk jaar te vervangen, blijft deze externe hottub kachel veel langer meegaan dan andere kachels.
 

Kirami Cube kachel 48kW specificaties

De Kirami Cube kachel kan het beste worden verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de hottub wordt opgezogen. U kunt de Kirami Cube kachel na het gebruik ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. In deze Kirami Cube externe kachel passen blokken haardhout van maar liefst 50 cm lang.

Kirami Cube kachel 48kW specificaties:
  • Netto vermogen 48kW (netto+/- 35kW) 
  • 1 m3 water wordt in 1 uur 26 graden opgewarmd
  • Oppervlakte warmtewisselaar 1,5 m2
  • Het waterpeil moet minimaal 5 cm boven de bovenste wateraansluiting staan
  • Schoorsteenaansluiting Ø 150 mm
  • Afmeting Kirami Cube kachel breedte 570 mm, lengte 600 mm
De Kirami Cube kachel wordt geleverd inclusief roosterset, asschep, bevestigingsmiddelen, anode, rubberen slangen en klemmen.
Let op! De Kirami Cube kachel is exclusief schoorsteenset.

De Kirami Cube externe hottub kachel is voorzien van een speciale coating zodat deze bestand is tegen weer en wind in elk klimaat. Standaard is de kachel gemaakt voor plaatsing links van de hottub als u voor de hottub staat. Deze kachel is evt tegen een meerprijs ook in een rechtse variant verkrijgbaar.

Let altijd op het waterpeil voordat u het vuur aanmaakt!