Familie hottub Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami
Familie hottub Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami Familie hottub Kirami
Familie hottub Kirami
Hottub met weinig onderhoud? Bekijk deze zeer luxe hottubs met kunststof binnenkuip. Prachtige afwerking én zeer onderhoudsvriendelijk!
€ 3.649,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Familie hottub Kirami in diverse afwerkingen

Uniek is de familie hottub van het top merk Kirami. Dit is een stijlvolle hottub met een grijze, beige of blauwe kunststof binnenkuip. De familie hottub is leverbaar in diverse buitenkanten. Zoals Stained spruce brown/black, Ecoplank composiet black, Thermowood en red cedar. Een echt pareltje in uw tuin! De familie hottub heeft een handige verhoging zodat kinderen makkelijk wat hoger kunnen zitten. Ook is deze verhoging ideaal voor het instappen en dienen ze ook als heerlijke rugleuningen! De hottub heeft een zithoogte van 65cm. Om nog makkelijker in te stappen kan je nu ook kiezen voor een luxe hottub trap welke op gelijke hoogte instapt als de tredes aan de binnenkant. Ook is het hogere gedeelte ideaal om even af te koelen.

Luxe hottub trapNog steeds heeft deze familie hottub ruim 4 diepe zitplaatsen.

Mogelijke kleuropties ombouw:
  • Brown of black gebeitst sparren hout
  • Black ekoplank kunststof (onderhoudsvrij)
  • Warm bruine verduurzaamd Fins thermowood
  • Luxe red cedar houten ombouw
Deze familie hottub heeft een dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip met een perfecte lichtschuine zit. 

De Kirami buitenkachels staan al 15 jaar bekend als de meest krachtige hottubkachels met een hoog NETTO rendement (tussen bruto en netto is ca 35% verschil). Standaard is deze Kirami family hottub uitgerust met een bronzen buitenkachel Cult 36 kW  met 1,5m RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm hoed, hitteschild en een ABS Kunststof afdekking.

Sfeerfoto hottub kiramiOok kan worden gekozen voor de veel krachtigere zilveren Macu kachel van 40 kW of de Cube kachel 45 KW. Het verschil is de stooktijd en in de grotere kachel past meer hout in. De speciale coating zorgt ervoor dat de kachels vele jaren buiten kunnen staan onder alle weersomstandigheden. Het aansluiten van de kachel is zeer eenvoudig.

De bodem van deze luxe hottubs zijn compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand.
 

Luxe hottubs voor het drukke gezin

Een luxe en onderhoudsvrije hottub, dat wilt natuurlijk iedereen! Als u kiest voor de Ekoplank buitenkant van deze hottub dan hoeft alleen zo nu en dan afgewassen te worden. De binnenkant van de luxe hottubs spoel je gemakkelijk schoon door de bodemput welke naar het afvoerkraantje loopt. Ook de kachel wordt daarmee doorgespoeld. Gebruiksgemak, hygiëne en een snelle opwarming is tegenwoordig het belangrijkste voor een drukke familie.
 
LED verlichting in hottubDe Kirami houtgestookte luxe hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Omdat de binnenkant van de hottub van kunststof is is het water ook te behandelen met pH en chloor. Hierdoor kan het water langer in de luxe hottubs blijven staan dan bij een houten hottub. Dat scheelt water verversen en schoonmaken! Nieuw is ook de gave LED lamp die optioneel gekozen kan worden bij de beige en de blauwe binnenkuip.

Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami luxe hottubs de meest populaire en gebruiksvriendelijke kunststof hottubs van Europa!

De Kirami Family hottubs zijn lichtgewicht, max. 200 kg compleet, Ø170 cm en plug&play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer. Download hier alvast de handleiding van deze hottub.

 
Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd ( +100-, levering in Belgie) en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Een Kirami hottub gaat u vast heel veel gebruiken!

Deze luxe hottubs hebben 2 jaar garantie. Kies nú voor deze onderhoudsvrije hottub van Kirami en u heeft gegarandeerd jarenlang plezier! De Kirami Family M hottub is nú ook te bekijken in onze showtuin!