Intex PureSpa bubble therapy 6 persoons

Intex Pure Spa jacuzzi is het meestverkochte goedkope spa van dit moment. Deze 5 tot 6 persoons opblaasbare jacuzzi is betaalbare luxe!

€ 845,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

Goedkope spa voor 5 tot 6 personen

rand intex pure spa jacuzziGoedkope spa Intex PureSpa Bubble Massage is een prachtige kwaliteit jacuzzi. De goedkope spa is geschikt voor 4 tot 5 volwassenen of voor 4 volwassenen en twee kinderen. Intex heeft de unieke fibre tech technologie ontwikkeld waardoor de wanden van deze goedkope spa bijna net zo hard zijn als van een echte jacuzzi. Verder is deze goedkope spa beige/zandkleurig en gemaakt van een 0,7 mm dik drie laags PVC. 

Afmetingen: Ø 216 cm x 71 cm hoog - inhoud 1098 Liter. Prima voor 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen.

Intex Pure Spa jacuzzi


De temperatuur van de Intex Pure Spa jacuzzi is instelbaar tussen de 20 en 40 graden (heater 2200 Watt). Ter isolatie wordt er een isolerend ondertapijt meegeleverd en een 10 cm dikke opblaasbare afdekking. De Intex Pure Spa jacuzzi is verder uitgerust met 140 verwarmde airjets die heerlijk langst je rug naar boven komen. De blower van 800 Watt zorgt voor flinke bubbels.   

Het ingebouwde hardwatersysteem van de Intex Pure Spa jacuzzi zorgt ervoor dat het kalk in het water wordt geneutraliseerd en daardoor zachter op de huid aanvoelt. Bovendien heb je minder kans op kalkaanslag in uw jacuzzi.

De filterpomp van de Intex Pure Spa 6 persoons jacuzzi filtert 1741 l/u ruim voldoende om het water netjes fris en schoon te houden. Verder wordt uiteraard pH en chloor gebruikt om de waterwaardes op pijl te houden. Download hier alvast de handleiding van deze opblaas jacuzzi

De Intex Pure Spa jacuzzi wordt geleverd met vele extra's: ondertapijt, afdekking, opbergtas, chloordrijver, teststrips en twee filters.

detailfoto accessoires goedkope spa
Intex Pure Spa jacuzzi accessoires

U kunt de Intex goedkope spa zelf in 10 minuten plaatsen in de tuin. Heeft u een vraag of een probleem belt u eerst JacuzziWebshop.nl. Komen wij er niet uit dan heeft 12 maanden garantie via Intex service Roosendaal op dit bubbelbad. De technische dienst van Intex heeft heel veel verstand van zaken en kan 9 van 10 problemen binnen enkele dagen oplossen!

Kom deze Intex Pure Spa goedkope 6 persoons spa nú bekijken en ervaren in onze showtuin!