Kirami Tube 60kW externe hottub kachel Kirami Tube 60kW externe hottub kachel
Kirami Tube 60kW externe hottub kachel Kirami Tube 60kW externe hottub kachel
Kirami Tube 60kW externe hottub kachel
Kirami Tube 60kW hottub kachel om flink hout te stoken. Deze grote hottub kachel van het top merk Kirami is ideaal bij zelfbouw houtgestookte hottubs.

Standaard levertijd

16 weken

€ 2.195,00
€ 1.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Hottub kachel houtgestookt

Hottub kachel met de grootste power om een houtgestookte hottub in mum van tijd warm te stoken. Hierdoor is deze hottub kachel de beste keus voor het moderne drukke gezin en voor professioneel gebruik. Deze hottub kachel is bij Kirami in Finland gemaakt van zeewaterbestendig marine- aluminium. Voor de optimale verwarming wordt het water door grote aluminium pijpen in de ronde hottub kachel geleidt.

De roosters en de binnenkant van de deur van deze hottub kachel zijn gemaakt van staal. De Kirami Tube 60kW hottub kachel wordt extra beschermd door een unieke magnesium anode. Deze magnesium staaf offert zich op ten opzichte van het aluminium. Door deze anode elk jaar te vervangen, blijft deze hottub kachel veel langer meegaan dan andere kachels.

Kirami Tube kachel 60kW 

De Kirami Tube ronde hottub kachel kan het beste worden verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de hottub wordt opgezogen. U kunt de Kirami Tube 42kW hottubkachel na het gebruik ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. In deze Kirami Tube hottub kachel passen blokken haardhout van maar liefst 50 cm lang.

Kirami Tube kachel 60kW specificaties:
  • Netto vermogen 60kW (netto +/- 42kW) 
  • 1 m3 water wordt in 1 uur 35 graden opgewarmd
  • Oppervlakte warmtewisselaar 1,8 m2
  • Het waterpeil moet minimaal 5 cm boven de bovenste wateraansluiting staan
  • Schoorsteenaansluiting Ø 150 mm
  • Afmeting Kirami Tube kachel breedte 640 mm, hoogte 700 mm
De Kirami Tube kachel wordt geleverd inclusief roosterset, asschep, bevestigingsmiddelen, anode, rubberen slangen en klemmen.
Let op! De Kirami Tube kachel is exclusief schoorsteenset.
De Kirami Tube grote hottub kachel is voorzien van een speciale coating zodat deze bestand is tegen weer en wind in elk klimaat. 

Let altijd op het waterpeil voordat u het vuur aanmaakt!