Top
Houtgestookte hottub

Houtgestookte hottub geeft sfeer en wellness

Houtgestookte hottub in de tuin geeft natuurlijk veel sfeer en het gevoel van wellness. Met haardhout stookt u de kachel van de hottub op zodat het water lekker opwarmt. Heeft het water van uw houtgestookte hottub een temperatuur bereikt van een 38 graden? Dan gaat u heerlijk onspannen en de wellness ervaren!

Hottub hout of van kunststof

Hottub hout of van kunststof? Die vraag horen wij vaak. Een volledig houten hottub geeft wat meer beperkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld geen chemie gebruiken bij een hottub hout. Het water zal na elk gebruik ververst moeten worden. Wij hebben daarom ook een aantal houten hottubs in het assortiment met een kunststof binnenkuip. Zo kunt u het water in de hottub enkele dagen gebruiken. Nieuw zijn onze unieke hottubs met jets en bubbels. Kiest u ook voor een losse filterpomp in uw hottub én nauwkeurig gebruik van pH en chloor, dan kan het water tot 3 maanden gebruiken!

Hottub kopen voor jarenlang plezier

Het top merk Kirami heeft ook enkele volledig kunststof hottubs in het assortiment. Een kunststof hottub kan nog steeds een mooie hout look (composiet) hebben, maar is natuurlijk veel minder onderhavig aan verkleuring en vervorming dan hout. Daarnaast is een kunststof hottub natuurlijk ook onderhoudsvrij. Kies nú de hottub die bij u past!
Life headrest pillow
Life headrest pillow
Hoofdkussen van Life past op ieder type spa of hottub. Dit vanwege zijn handige ophangsysteem. Het hoofdkussen heeft een zachte foam binnenkant voor extra comfort.
 34,95
Hottub plaatsing service
Hottub plaatsing service
Plaatsing service om een Kirami hottub te laten plaatsen door onze technische dienst. De jongens kunnen ook helpen de hottub op zijn plaats te zetten.
 195,00
Aansluitset externe pomp
Aansluitset externe pomp
Aansluitset om een zandfilter te kunnen koppelen aan uw Kirami hottub. Bestel nú deze Kirami aansluitset om wanddoorvoeren te maken in de hottub.
 119,00
Onbreekbare glazen
Onbreekbare glazen
Onbreekbare bubbelbad glazen set van 4 bier/fris glazen en 4 champagne glazen. Kirami glazen voor hottub welke vaatwasser bestendig zijn en onbreekbaar!
 34,95
Kirami Anode
Kirami Anode
Kirami anode voor in de hottub kachel. Vervang elk jaar de anode en u heeft het langste plezier van de hottub kachel.
 49,00
Vuurplaat Kirami kachel
Vuurplaat Kirami kachel
Kirami brandwerende plaat beschermt de ruimte voor de kachel tegen eventuele vonken. Zo verhoog je de brandveiligheid rondom je kachel en zo ook hottub.
 59,00
Biozeep voor hottub
Biozeep voor hottub
Lekkere frisse hottub na het schoonmaken met deze biozeep van Kirami. Milieuvriendelijk uw hottub schoonmaken.
 14,95
Zweedse fakkel van 50 cm hoog
Zweedse fakkel van 50 cm hoog
Tuinfakkels zijn altijd gezellig op bijvoorbeeld een tuinfeest, of een gezellige avond sterren kijken in de tuin. Een Zweedse fakkel heeft veel licht en is een mooie warmtebron omdat ze verticaal branden.
 9,50
Houten hottub met kunststof kuip
Houten hottub met kunststof kuip
Kunststof hottub binnenkant heeft een betere isolatie en zorgt voor een langere levensduur. De buitenkant is een houten hottub dat geeft de sfeer.
 2.595,00
Hottub cover slot
Hottub cover slot
Hottub cover slot voor Kirami ABS kunststof afdekking en Thermocover maat 170cm.
Sluit veilig je hottub af met dit Kirami slot.
 59,00
Kirami Breezy Black Friday Deal (niet meer leverbaar)
Kirami Breezy Black Friday Deal
Black Friday houtgestookte kunststof hottub van het top merk Kirami. Kies deze prachtige kunststof hottub in een prachtige Black Friday Deall!
 2.149,00
Kirami Chill goedkope hottub (niet meer leverbaar)
Kirami Chill goedkope hottub
Hottub aanbieding met de Kirami Chill van €1795,- nú voor €1595,-. Goedkope hottub met een grijze kunststof binnenkuip en een prachtige Fins sparrenhout buitenkant.
1.795,00
 1.595,00
Kirami Breezy Azur seizoens actie (niet meer leverbaar)
Kirami Breezy Azur seizoens actie
Breezy hottub in een speciale Kirami actie. De Breezy Azur blauwe binnenkuip in een complete set. Bekijk nú deze Kirami actie!
2.199,00
 1.995,00
Kirami Easy thermowood hottub (niet meer leverbaar)
Kirami Easy thermowood hottub
Kirami original Easy is een thermowood hottub. Goedkope hottub met een grijze of turqoise kunststof binnenkuip en een prachtige thermowood buitenkant.
 2.285,00