Top
Houtgestookte hottub

Houtgestookte hottub geeft sfeer en wellness

Houtgestookte hottub in de tuin geeft natuurlijk veel sfeer en het gevoel van wellness. Met haardhout stookt u de kachel van de hottub op zodat het water lekker opwarmt. Heeft het water van uw houtgestookte hottub een temperatuur bereikt van een 38 graden? Dan gaat u heerlijk onspannen en de wellness ervaren!

Hottub hout of van kunststof

Hottub hout of van kunststof? Die vraag horen wij vaak. Een volledig houten hottub geeft wat meer beperkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld geen chemie gebruiken bij een hottub hout. Het water zal na elk gebruik ververst moeten worden. Wij hebben daarom ook een aantal houten hottubs in het assortiment met een kunststof binnenkuip. Zo kunt u het water in de hottub enkele dagen gebruiken. Kiest u ook voor een losse filterpomp in uw hottub én nauwkeurig gebruik van pH en chloor, dan kan het water tot 3 maanden gebruiken!

Hottub kopen voor jarenlang plezier

Het top merk Kirami heeft ook enkele volledig kunststof hottubs in het assortiment. Een kunststof hottub kan nog steeds een mooie hout look (composiet) hebben, maar is natuurlijk veel minder onderhavig aan verkleuring en vervorming dan hout. Daarnaast is een kunststof hottub natuurlijk ook onderhoudsvrij. Kies nú de hottub die bij u past!
Biozeep voor hottub
Biozeep voor hottub
Lekkere frisse hottub na het schoonmaken met deze biozeep van Kirami. Milieuvriendelijk uw hottub schoonmaken.
 14,95
Hottub met interne kachel Tilty (niet meer leverbaar)
Hottub met interne kachel Tilty
Kirami hottub in tuin? Bekijk deze zeer luxe hottub met interne kachel en kunststof binnenkuip. Prachtige afwerking én zeer onderhoudsvriendelijk!
 2.395,00
Kirami Cozy met sparrenhouten buitenkant (niet meer leverbaar)
Kirami Cozy met sparrenhouten buitenkant
Houtgestookte kunststof hottub Cozy van het top merk Kirami. Leverbaar in diverse kleuren en met diverse opties. Kies deze prachtige kunststof hottub!
 2.854,00
Zweedse fakkel van 50 cm hoog
Zweedse fakkel van 50 cm hoog
Tuinfakkels zijn altijd gezellig op bijvoorbeeld een tuinfeest, of een gezellige avond sterren kijken in de tuin. Een Zweedse fakkel heeft veel licht en is een mooie warmtebron omdat ze verticaal branden.
 9,50
Houten hottub met kunststof kuip
Houten hottub met kunststof kuip
Kunststof hottub binnenkant heeft een betere isolatie en zorgt voor een langere levensduur. De buitenkant is een houten hottub dat geeft de sfeer.
 2.595,00