Intex jacuzzi Intex PureSpa Jacuzzi Jacuzzi Intex in de tuin Wellness jacuzzi Intex
Intex jacuzzi Intex PureSpa Jacuzzi Jacuzzi Intex in de tuin Wellness jacuzzi Intex
Opblaasbare spa PureSpa Bubble Plus Navy
Intex PureSpa Plus Navy is een zeer complete opblaasbare jacuzzi van Intex. Een gave donker blauwe spa met veel extra's én top kwaliteit van Intex.
€ 669,00
€ 629,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Intex jacuzzi kopen Navy plus

Intex jacuzzi kopen? Een Intex jacuzzi kopen geeft volop ontspanning in uw eigen tuin! Deze prachtige donkerblauwe kleur (cobalt blue/navy) geeft een extra luxe uitstraling aan deze Intex Pure Spa jacuzzi. Verder heeft de 4 persoons Intex PureSpa Plus Navy 140 bubbels ipv de 120 bubbels bij de beige variant. Gaat u deze Intex jacuzzi kopen, dan krijgt u er gratis 2 hoofdsteunen bij en een gave LED lamp! De 140 bubbels zorgen voor een heerlijke verkwikkende massage. Deze bubbels zijn verwarmd, zodat ze extra comfortabel aanvoelen en het water niet afkoelt tijdens het bubbelen. De nieuwste Navy Intex jacuzzi kopen! 
 

Intex Pure Spa jacuzzi is super stevig

Doordat de Intex Pure Spa jacuzzi is uitgevoerd in zeer sterk materiaal en voorzien is van de nieuwste technieken merkt u nauwelijks dat het een opblaasproduct is. De Intex Pure Spa jacuzzi is vervaardigd uit 0.84 mm dik gelamineerd PVC. Verder is deze opblaasbare jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van de Intex Pure Spa jacuzzi. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand deze jacuzzi zitten!

De filterpomp van de Intex Pure Spa jacuzzi filtert 1741 l/u ruim voldoende om het water netjes fris en schoon te houden. Verder wordt uiteraard pH en chloor gebruikt om de waterwaardes op pijl te houden. Download hier alvast de handleiding van deze opblaas jacuzzi. De temperatuur van de Intex PureSpa Bubbel therapy is instelbaar tussen de 20 en 40 graden (heater 2200 Watt). Ter isolatie wordt er een isolerend ondertapijt meegeleverd en een opblaasbare afdekking. 
 

Intex jacuzzi reviews zijn erg goed

De Intex jacuzzi reviews zijn gelukkig erg goed. Van andere merken opblaasbare jacuzzi's lees je nog weleens negatieve ervaringen. Intex heeft de klantenservice enorm hoog in het vaandel staan. Samen met de after sales van Hottub & Spa zorgen wij ervoor dat de Intex jacuzzi reviews alleen maar beter worden! 

Een Intex jacuzzi kopen bij JacuzziWebshop.nl zorgt voor enorm veel tips en advies voor het optimale gebruik van uw opblaasbare jacuzzi. Vanuit onze ervaringen met deze bubbelbaden in onze showtuin en bij al onze klanten adviseren wij u graag zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw Intex jacuzzi. En uiteraard een goede Intex jacuzzi review plaatst!  

De Intex PureSpa Plus Navy wordt geleverd inclusief:
  • Isolerend opblaasbaar afdekzeil
  • Isolerend ondertapijt
  • Chloordrijver
  • Opbergtas
  • 2 filters (s1 filter)
  • Gratis 2 hoofdkussens!
  • Gratis Multicolour LED lamp
U kunt de Intex Pure Spa jacuzzi zelf in 10 minuten plaatsen in de tuin. Heeft u een vraag of een probleem belt u eerst Hottub & Spa. Komen wij er niet uit dan  heeft 12 maanden garantie via Intex service Roosendaal op dit bubbelbad. De technische dienst van Intex heeft heel veel verstand van zaken en kan 9 van 10 problemen binnen enkele dagen oplossen!

Kom de Intex purespa bekijken en ervaren in onze showtuin!