Intex jacuzzi stoeltje
Intex stoeltje voor bubbelbad

Stoeltje voor in de Intex bubbelbaden. Handig stoeltje welke op twee hoogtes gezet kan worden. Ideaal Intex jacuzzi stoeltje!

€ 34,95
€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Intex jacuzzi stoeltje

Dit Intex jacuzzi stoeltje zorgt voor extra comfort in uw Intex bubbelbad! Het stoeltje voor het bubbelbad zorgt ervoor dat u niet zo snel slaap benen krijgt. Ook als u wat kleiner bent is dit stoeltje ideaal zodat u niet te diep onder water zit. Het Intex jacuzzi stoeltje is in twee standen te zetten (+/- 5 cm hoog en +/- 12 cm hoog).

Heeft u wel is last van uw rug? Het stoeltje voor de Intex bubbelbaden zorgt ervoor dat de klachten iets minder worden. Makkelijk aan in het water te plaatsen door het gewicht wat erin verwerkt zit. De zachte pootjes zorgen ervoor dat het Intex bubbelbad niet beschadigd.

Wanneer uw bestelling met deze Intex jacuzzi stoeltje onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa