Intex spa filters s1
Intex opblaasbare spa filters

Intex spa filters voor de Intex Pure Spa jacuzzi's. Intex s1 filters eenvoudig online bestellen. Bestel intex jacuzzi filters in voordeelverpakking!

€ 5,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Intex spa filters s1

Om heerlijk te kunnen blijven genieten van een schone Intex Pure Spa jacuzzi is het zaak om heel regelmatig de Intex spa filters te vervangen. Wij adviseren u om elke 3 tot 4 dagen de filter schoon te maken met een krachtige waterstraal. Elke 2 tot 3 weken zal er een nieuwe Intex spa filter moeten worden geplaatst.
 

 

s1 Intex Pure Spa jacuzzi filters in voordeel verpakking

De s1 filter van Intex is 7,5 cm hoog en heeft een diameter van 11 cm. Omdat er toch wel wat filters worden verbruikt doorgaans heeft JacuzziWebshop.nl een mooie voordeel verpakking gerealiseerd. Kies minimaal 6 filters en ontvang een flinke korting!

Extra tip bij het terugplaatsen van een filter:
Zorg ervoor dat u de s1 filter eerst even onder water houdt, wat schud tot alle lucht uit de filter is. Dan pas naar beneden brengen en in het kunststof filterbakje doen. Wanneer er veel lucht mee naar beneden gaat komt dit in het systeem en heeft u kans dat het systeem een Error E90 geeft.

Wanneer uw bestelling met deze s1 filter onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.