Intex Pure Spa Navy 6 persoons

Intex Pure Spa Bubble Navy is het nieuwste model. De Intex jacuzzi reviews zijn erg goed. Wil jij ook genieten en een Intex jacuzzi kopen?

€ 699,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Intex spa kopen Navy 6 persoons

Wilt u een Intex spa kopen? Een Intex spa kopen geeft volop ontspanning in uw eigen tuin! Deze prachtige donkerblauwe kleur (cobalt blue/navy) geeft een extra luxe uitstraling aan de Intex Bubble Spa jacuzzi. Verder heeft de 6 persoons Intex PureSpa Plus Navy 170 bubbels ipv de 140 bubbels bij de beige variant. Gaat u deze Intex spa kopen, dan krijgt u er gratis 2 hoofdsteunen bij en een gave LED lamp! De 170 bubbels zorgen voor een heerlijke verkwikkende massage. Deze bubbels zijn verwarmd, zodat ze extra comfortabel aanvoelen en het water niet afkoelt tijdens het bubbelen. De nieuwste Navy Intex spa kopen! 

Intex bubble spa is super stevig

De filterpomp van de Intex Bubble spa filtert 1741 l/u ruim voldoende om het water netjes fris en schoon te houden. Verder wordt uiteraard pH en chloor gebruikt om de waterwaardes op pijl te houden. De temperatuur van de Intex Bubble therapy spa is instelbaar tussen de 20 en 40 graden (heater 2200 Watt). Ter isolatie wordt er een isolerend ondertapijt meegeleverd en een opblaasbare afdekking. 

Doordat de Intex Bubble spa is uitgevoerd in zeer sterk materiaal en voorzien is van de nieuwste technieken merkt u nauwelijks dat het een opblaasproduct is. De Intex Bubble spa is vervaardigd uit 0.84 mm dik gelamineerd PVC. Verder is deze opblaasbare jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van de Intex Bubble spa. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand deze spa zitten!

Intex jacuzzi ervaringen zijn erg goed

De Intex jacuzzi ervaringen zijn gelukkig erg goed. Van andere merken opblaasbare jacuzzi's lees je nog weleens negatieve ervaringen. Intex heeft de klantenservice enorm hoog in het vaandel staan. Samen met de after sales van JacuzziWebshop.nl zorgen wij ervoor dat de Intex jacuzzi ervaringen alleen maar beter worden! 

Een Intex spa kopen bij JacuzziWebshop.nl zorgt voor enorm veel tips en advies voor het optimale gebruik van uw opblaasbare jacuzzi. Vanuit onze ervaringen met deze bubbelbaden in onze showtuin en bij al onze klanten adviseren wij u graag zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw Intex Bubble spa. En uiteraard goede Intex jacuzzi ervaringen bij ons achter laat!  

De Intex Pure Spa Bubble Plus Navy wordt geleverd inclusief:
  • Isolerend opblaasbaar afdekzeil
  • Isolerend ondertapijt
  • Chloordrijver
  • Opbergtas
  • 2 filters (s1 filter)
  • Gratis 2 hoofdkussens!
  • Gratis Multicolour LED lamp
U kunt de Intex bubble spa zelf in 10 minuten plaatsen in de tuin. Heeft u een vraag of een probleem belt u eerst JacuzziWebshop.nl. Komen wij er niet uit dan  heeft 12 maanden garantie via Intex service Roosendaal op dit bubbelbad. De technische dienst van Intex heeft heel veel verstand van zaken en kan 9 van 10 problemen binnen enkele dagen oplossen!

Kom de Intex PureSpa Bubble therapy (beige variant) vanaf medio maart bekijken en ervaren in onze showtuin!