Serena spa cambridge Jacuzzi met houten ombouw 2 ligposities naast elkaar Bubbels in jacuzzi met houten ombouw Houten ombouw om jacuzzi
Serena spa cambridge Jacuzzi met houten ombouw 2 ligposities naast elkaar Bubbels in jacuzzi met houten ombouw Houten ombouw om jacuzzi
Serena Spa Cambridge
Jacuzzi met houten ombouw? Serena spa heeft prachtige red cedar ombouw mogelijkheden! Cambridge is gezellig naast elkaar liggen.

Standaard levertijd

8 weken

€ 15.495,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi met houten ombouw? 

Overweegt u een jacuzzi met houten ombouw? Bekijk dan de prachtige collectie van Serene Spa eens. Serena Spa is een Nederlandse fabrikant van een top kwaliteit spa's. De volledige productie vind plaats in Harderwijk. Uniek is dat Serena een jacuzzi met houten ombouw biedt. De Canadese red cedar houten jacuzzi ombouw is in diverse varianten mogelijk:

-Natural
-Red cedar
-Greywash

Een jacuzzi met houten ombouw oogt natuurlijk een stuk natuurlijker in uw tuin. Het komt een stuk dichter bij een hottub misschien zelfs. De omkasting wordt tot in detail afgewerkt door de vakmensen van Serena Spa. Wilt een vlonder of terras met dezelfde houten afwerking? Wij denken graag met u mee.

Verder staat Serena Spa voor de sterkste kuip! De kuip van de jacuzzi met houten ombouw krijgt immers veel te voorduren. Het hoogwaardige acryl bestaat uit 4 lagen en is UV-bestendig en zeer bestand tegen krassen en stoten. De kuip wordt met de hand gemaakt in Harderwijk en van binnenuit versterkt met verschillende lagen hars en glasvezel. Door de strenge kwaliteitscontrole kan Serena spas zelfs 10 jaar garantie aanbieden op deze kuip!

Naast elkaar liggen in grote spa

Serena spa Cambridge is een unieke spa waar u naast elkaar kunt liggen. De twee ligposities liggen gezellig naast elkaar zodat het gemakkelijk kletst samen. Daarnaast heeft de Serena spa Cambridge nog 3 ruime zitposites en een kleine afkoel plaats. Naast elkaar liggen in een grote spa is toch gezelliger dan tegenover elkaar?

Roto jetSpecificaties Serena Spa Cambridge:
 • 232 cm x 232 cm x 98 cm
 • 2 ligplaatsen (parallel)
 • Gewicht 400 kg
 • 3 ruime zitplaatsen en afkoel plaats
 • 3 kW verwarmingselement
 • 47 hydro massage jets
 • Besturing Balboa met WiFi app bediening
 • Wervel jet1650 liter water
 • Voetmassage bij de 2 ligplaatsen
 • Nekmassage plaats
 • 2 x 2 pK jetpomp
 • Ingebouwde ozonator
 • Aansluiting 2x 230v/32A
 • Geïntegreerde 3" multicolour LED-lamp 
Logo plaatsen op Serena spaElke Serena Spa is uitgevoerd met het unieke en zeer gevarieerde WIRP (Wervel, Impact, Roto en Pressie) massagesysteem. Deze vier verschillende type jets zijn volledig instelbaar als het gaat om lucht, kracht en richting. Zo creëert u heel eenvoudig de  gewenste massage.

Serena spas heeft gekozen voor een ABS bodemplaat en full foam isolatie om de energiekosten te beperken. 

De kuip is leverbaar in de kleuren Pure White, White Marble, Midnight Opal en Oyster Opal. Ook de cover is leverbaar in de kleuren grijs, zwart en tobacco.

Na een zorgvuldige controle wordt het logo van Serena Spa geplaatst. Een erkend teken van vakmanschap en zorg voor de toekomstige spa gebruiker. De garantie van de Serena Spa is 10 jaar op de kuip en 2 jaar op de techniek van de spa. 

Heeft u specifieke wensen? Doordat deze spa in Nederland wordt geproduceert kan deze Serena spa ook op maat voor u ontworpen worden. Heeft u specifieke wensen op het gebied van materialen, kleuren, filtering of waterbehandeling? Laat het ons weten en wij gaan kijken of Serena Spa dit exclusief maatwerk voor u kan realiseren.