Kirami Breezy actie hottub

Kirami hottub Breezy actie hottub 2020. Hottub houtgestookt in de tuin plaatsen? Bekijk deze nieuwe netjes geprijsde houtgestookte Kirami hottubs Breezy!

Standaard levertijd

1 week

€ 2.595,00
€ 2.195,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Hottub houtgestookt in betaalbaar actie pakket

Hottub houtgestookt in de tuin? Bekijk nú deze nieuwe hottub houtgestookt, de Kirami Breezy actie! De Breezy heeft een doorsnede van 170 cm, zithoogte van 65 cm. Dit geeft voldoende ruimte voor 5 tot 6 personen. De buitenkant van dit Breezy actiemodel is dark walnut bruin gebeitst Fins sparrenhout. De Breezy is verder een complete hottub houtgestookt met vinyl afdekzeil, step-in trap thermowood, thermometer, veilig hitteschild. De kuip van het actiemodel is beige. 

Door de dikke LDPE kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami hottubs gelukt om een hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een ontspannen zitpositie. Deze Breezy actie wordt uitgevoerd met een cult kachel. Er is een upgrade mogelijk naar een Macu of Cube kachel. Optioneel kan nog worden gekozen voor LED verlichting, een ABS afdekking of een thermocover.
 

Kirami hottubs hebben een unieke isolatie en afvoer

Het unieke Kirami hottubs bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze Breezy actie toegepast waardoor het gebruiksgemak als fijnste in heel Europa bekend staat. De afvoer zit in het midden van de bodem Ø75mm. De hottub heeft een complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant, 2 brede banden met sluiting zonder las en daarme een prachtige uitstraling. De bodem van Kirami hottubs is volledig geïsoleerd, zelfs onder de bankjes zit isolatie. 

Standaard is deze kunststof Kirami hottub uitgerust met cult buitenkachel 22 kW NETTO met 1,5 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal ongeveer 2,5 uur nodig hebben voor het opwarmen van de Breezy Kirami hottub.

Optioneel kan gekozen worden voor de macu buitenkachel 29 kW NETTO met 2.0 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal de hottub in ongeveer 2 uur opwarmen.  

De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken. Deze hottub heeft 2 jaar garantie en wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren.