Top
Kirami Breezy Summer Azur showtuin model
21% Korting
  • Kirami Breezy Summer Azur showtuin model
  • Kirami Breezy Summer Azur showtuin model
  • Kirami Breezy Summer Azur showtuin model
2.644,00
2.100,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Kirami Breezy Summer Azur

Kirami Breezy houtgestookte hottub. Van deze hottub in de Summer editie Azur hebben wij nog één model staan! Ons showtuin model is 2 keer opgewarmd geweest voor demo's. Deze Breezy summer editie heeft een doorsnede van 170 cm, voldoende voor 5 tot 6 personen. Deze Breezy is uitgevoerd met een cult buitenkachel en wordt geleverd in een betaalbaar pakket. 

Led verlichting in hottubMooie Azur blauwe kuip + ingebouwde LED verlichting twv €249,-!

De Kirami Breezy is een complete houtgestookte hottub met afdekking, trap, thermometer, veilig hitteschild. Bij de buitenkant van deze hot tub houtgestookt kan worden gekozen voor de zwart gebeitst Fins sparrenhout coalblack óf het prachtige thermowood. Het hout is alvast behandeld met olie. De binnenkuip is het zomer Azur blauw. Hierdoor wordt uw waterkleur nóg frisser! Deze houtgestookte hottub is perfect als u meer comfort wilt dan de Kirami Easy en voordeliger uit wilt zijn dan bij een Kirami Cozy hottub.

Breezy hottub heeft een unieke isolatie en afvoer

Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze hottub toegepast waardoor het gebruiksgemak als fijnste in heel Europa bekend staat. Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze Breezy hottub toegepast waardoor het gebruiksgemak.
  • Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm
  • complete bodem isolatie
  • afvoerset aan de zijkant
  • 2 brede banden met sluiting zonder las

Kirami hottub accessoires

De bodem van de Kirami hottub is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt en gaat rotten.

Standaard is deze kunststof Kirami hottub uitgerust met cult buitenkachel 36 kW met 1,5 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal ongeveer 2,5 uur nodig hebben voor het opwarmen van de Breezy hottub. Optioneel kan gekozen worden voor de macu buitenkachel 40 kW met 2.0 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal de hottub in ongeveer 2 uur opwarmen.  

Door de dikke LDPE kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een kunststof hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte. 

De Kirami Breezy is met recht een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken. Kom de Breezy Azur nu bekijken in onze showtuin! Dit is de afhaalprijs! Bij thuisbezorgen komt er €100,- bij.