Houten hottub met kunststof kuip

Kunststof hottub binnenkant heeft een betere isolatie en zorgt voor een langere levensduur. De buitenkant is een houten hottub dat geeft de sfeer.

€ 2.595,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Houten hottub geeft een natuurlijke uitstraling

Houten hottub van Interline is een fraaie, hoogwaardige hottub die dankzij de natuurlijke uitstraling perfect past in elke tuin. Er gaat natuurlijk niets boven een weldadig warm bad in de frisse buitenlucht. De interne kachel wordt gestookt met hout. Om de verwarming van de hottub te versnellen, kunt u het beste gebruik maken van kleine, droge stukken openhaardhout. Voor het onderhoud van de houten hottub is het aan te bevelen het hout te behandelen met olie.
houten hottub kachel
Specificaties:
  • Afmeting 170 cm doorsnede (185 cm incl. rand)
  • Hoogte 105 cm
  • Inhoud 2000 L
  • Interne oven 14 kW - staal (SS340) 1,5 mm dik
  • Bank 30 cm hoog en 35 cm breed
  • Inclusief asschep, trap en houten cover (tweedelig)
  • Binnenkant afgewerkt met polypropyleen

Een houtten hottub van Interline bestaat uit hoogwaardig Sprucehout, maar de binnenkant is afgewerkt met een kuip van polypropyleen.

Kunststof hottub kuip zorgt voor betere isolatie en langere levensduur

De polypropyleen kunststof hottub kuip heeft vele voordelen. Allereerst hout een kunststof hottub kuip de warmte veel beter vast waardoor het bad beter is geïsoleerd. Zo kan u langer genieten van de heerlijke wellness. Verder zorgt een kunststof hottub kuip ervoor dat het hout niet zo veel werkt als bij een volledig houten hottub. Het belangrijkste voordeel van een kunststof hottub kuip is overigens dat u het water kunt behandelen met pH en chloor. Hierdoor blijft het water langer hychiënisch en fris.

Downoad hier alvast de handleiding van de Interline kunststof kuip hottub

Deze Interline hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en kunt u zelf installeren. De Interline hottub heeft 2 jaar garantie.