Top
Bestway Lay Z Spa

Opblaas Bubbelbad van Bestway

Opblaas bubbelbad uitkiezen? Bestway was één van de eerste die kwam met een opblaas bubbelbad. De eerste modellen van alweer bijna 10 jaar geleden hadden nog de nodige kinderziektes. Daarnaast hebben er heel veel technische verbeteringen plaatsgevonden om de veiligheid van de gebruikers te garanderen. Een opblaas bubbelbad van Bestway staat garant voor een prima wellness ervaring voor niet veel geld.

Lay z Spa heeft veel verschillende modellen

Bestway heeft onder het label Lay z Spa de afgelopen jaren enorm veel modellen op de markt gezet. Bij deze even in het kort de verschillende Lay z Spa modellen op een rijtje:

Lay z Spa Siena -> uniek 2 persoons model! 249 cm x 149 cm x 66 cm
Lay z Spa Miami -> de eerste, goedkoopste, maar verbeterde versie. 180 cm x 66 cm en alleen airjets
Lay z Spa Vegas -> special edition bruin. 196 cm x 61 cm en alleen airjets (nieuw, vanaf 2017)
Lay z Spa Paris -> trendy opblaas bubbelbad met LED verlichting. 196 cm x 66 cm en alleen airjets
Lay z Spa Hawaii -> vierkant opblaas bubbelbad met stevige rand. 180 cm x 180 cm x 71 cm
Lay z Spa Hawaii Hydrojet Pro -> Airjets & hydro jets. Vierkant & zoutelectrolyse. 180 cm x 180 cm x 71 cm

Lay z Spa review en gebruikerservaringen

Bij deze een overzicht van de reviews en gebruikerservaringen welke wij hebben gekregen van de Lay z Spa. De Miami is het goedkoopste model. Op zich een prima opblaas bubbelbad, echter de randen zijn echt een opblaaszwembad dit in tegenstelling tot de Hawaii en de Intex Pure Spa modellen. De Lay z Spa Paris review: Trendy bubbelbad wat echt een sfeer in de tuin zet met de prachtige LED verlichting. Nadeel is dat de LED verlichting in verhouding best prijzig is. De zak rond het opbaas bubbelbad zorgt voor extra stevigheid en een langere levensduur. De Lay z spa review van de Hawaii is kort en krachtig. Een prachtig, stevig en heerlijke hydrojet massage zorgt voor optimale ontspanning! 
Bestway Lay z Spa Helsinki (niet meer leverbaar)
Bestway Lay z Spa Helsinki
Heel het jaar bubbelen in een opblaasbare jacuzzi? Dat kan nú met de Lay z Spa Helsinki van Bestway. Dit unieke opblaasbare bubbelbad heeft een Freeze Shield.
899,00
 799,00
Lay z Spa Miami (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Miami
Goedkope opblaasbare jacuzzi kopen? Lay z Spa Miami is de goedkoopste jacuzzi waar je toch heerlijk van kan genieten. Bestel de Lay z Spa Miami nú!
 395,00
Lay z Spa Vegas Limited Edition (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Vegas Limited Edition
Lay z Spa Vegas Limited Edition is een prachtige bruine Bestway jacuzzi. Nú unieke Bestway jacuzzi komen met korting!
525,00
 495,00
Lay z Spa Paris (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Paris
Lay z Spa Paris is een luxe opblaasbare jacuzzi met prachtige LED verlichting. Nú deze trendy opblaasbare jacuzzi kopen!
 579,00
Bestway Hawaii Hydrojet Pro
Bestway Hawaii Hydrojet Pro
Bestway bubbelbad jacuzzi met maar liefst 8 hydrojet massages. 2 per persoon. De Lay z Spa hydrojet pro is het topmodel van Bestway!
 995,00
Lay z Spa Hawaii (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Hawaii
Lay z Spa Hawaii is een donker blauwe luxe Bestway spa. Complete en zeer luxe Bestway spe met veel ruimte. Kies nu de Lay z Spa Hawaii met korting!
625,00
 585,00
Lay z Spa Monaco (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Monaco
Bestway spa Monaco is een unieke nieuwe grote opblaasbare jacuzzi. Met zeer sterke wanden en uniek veel binnenruimte is dit een prachtige Bestway spa.
 795,00
Lay z Spa Siena (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Siena
Bestway Lay z Spa Siena is de eerste 2 persoons opblaasbare jacuzzi. Bubbelbad voor romantische avonden. Bestel nú deze 2 persoons opbaasbare jacuzzi!
 649,00