Leisure Time Metal Gon
Leisure Time Metal Gon

Metaalverwijderaar neutraliseert ijzer, koper en andere mineralen in het water van uw jacuzzi? Gebruik elk kwartaal Leisure Time Metal Gon!

Standaard levertijd

1 dag

€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Metaalverwijderaar Metal Gon

Deze metaalverwijderaar neutraliseert ijzer, koper en andere mineralen in het water en voorkomt dat ze zich ophopen op het oppervlak van dejacuzzi en schade kunnen veroorzaken. Gebruik elke keer bij het hervullen van de jacuzzi om metalen snel te kunnen te neutraliseren en lelijke vlekken te voorkomen.

Leisure Time metal gon

Leisure time metal gon wordt gebruikt bij elke verversing van het jacuzzi water om mineralen te neutraliseren en aanslagplekken te voorkomen. Vanwege de hoge concentratie dient het slechts toegevoegd te worden bij een complete verversing van het water.

Stappenplan gebruik Leisure Time metal gon

1. Zet het filtersysteem uit.
2. Giet de gehele fles Metal Gon™ gelijkmatig uit over geheel de jacuzzi
3. Laat het filtersysteem van uw jacuzzi durende 30 minuten draaien
4. Controleer de volgende dag na het verversen het filter en reinig het indien nodig

Metal gon dient dus altijd te worden gebruikt voor het laten leeglopen van de jacuzzi. Bij het hervullen van de spa deze eerst maar voor een kwart vullen met water en dan weer leeg laten lopen. Dit vermindert de schuimvorming.

Voeg het product nooit toe met mensen in de spa. Gebruik altijd handschoenen. Houdt het product buiten bereik van kinderen en bewaar het in een gesloten verpakking op een goed geventileerde plek.

Inhoud flacon Leisure Time Metal Gon: 473 ml.
Neem twee flessen metal gon en ontvang een leuke korting!

Wanneer uw bestelling met deze Leisure Time Metal Gon onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.