Opblaasbare jacuzzi kopen Luxe opblaasbare jacuzzi Lay z Spa Paris Lay z Spa Paris lay z spa paris
Opblaasbare jacuzzi kopen Luxe opblaasbare jacuzzi Lay z Spa Paris Lay z Spa Paris lay z spa paris
Lay z Spa Paris
Lay z Spa Paris is een luxe opblaasbare jacuzzi met prachtige LED verlichting. Nú deze trendy opblaasbare jacuzzi kopen!
€ 679,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Opblaasbare jacuzzi kopen?Opblaasbare jacuzzi kopen?

Opblaasbare jacuzzi kopen? Een opblaasbare jacuzzi heeft best een aantal voordelen tov een echte jacuzzi. Zo is een opblaasbare jacuzzi nog eens te verplaatsen zodat u kunt ervaren wat de beste plaats in de tuin is. Als u een opblaasbare jacuzzi gaat kopen is het altijd van belang om goed helder te hebben wat uw wensen zijn. Wil je een trendy opblaasbare jacuzzi kopen dan is de Lay z Spa Paris een mooie optie!
 

Lay z Spa Paris met unieke LED verlichting

De Lay z Spa Paris van Bestway is een unieke opblaas jacuzzi met een mooie LED verlichting onder het bad. De PVC is transparant zodat de LED verlichting als het ware het hele bad mooi verlicht. De LED verlichting heeft 7 verschillende kleuren en is in helderheid/kracht in te stellen en is in snelheid af te wisselen. Je kan ook één vaste kleur instellen met de meegeleverde afstandbediening. 

De PVC van de Paris zit als het ware in een zak die extra stevigheid en duurzaamheid biedt aan deze jacuzzi. De afmeting van de Lay z Spa Paris is 196 cm x 66 cm hoog en heeft een inhoud van 806 liter en is daarmee geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Het opzetten van de Lay z Spa Paris is binnen enkele minuten gebeurd. Advies is om het bad te vullen met lauw/warm water.  De temperatuur van de Paris is instelbaar op het digitale controlepaneel tot maximaal 40 graden. De meeste mensen vinden 38 graden lekker om in te ontspannen. Ook de Lay z Spa Paris heeft een zeer zachte foam bodem van een 1,5 cm dik. 

De Lay z Spa Paris wordt verrassend compleet geleverd:
 • opbouw- en onderhouds DVD
 • opblaasbaar afdekhoes
 • ingebouwd filterpomp 1350 l/u
 • 2x filter cartridge VI
 • nieuwe ChemConnect chloor dispenser voor op de inlaat
 • automatische start/stop verwarming om energie te besparen
 • LED strip voor onder het zwembad
 • draadloze afstandbediening voor de LED verlichting 
 • verwarmt zo'n twee graden per uur
 • veiligheid clips aan het afdekzeil
   

Garantiebepalingen Bestway Lay z Spa Paris

De Bestway Lay z Spa Paris wordt geproduceerd volgens de nieuwste Electronorm. Deze opblaasbare jacuzzi is CE/EMC/TUV gekeurd en heeft 1 jaar garantie op de pomp via Bestway Service Italië. Onze ervaring leert dat de Nederlandse telefonische klantenservice alle garantiegevallen netjes opgelost, echter door de afstand naar de voorraad onderdelen in Italië het tot twee weken kan duren. Deze opblaas jacuzzi kunt u gemakkelijk zelf binnen enkele minuten installeren.

De handleiding van deze Lay z Spa Paris is op verzoek beschikbaar, maar helaas te groot om hier direct te plaatsen. 

Nú deze prachtige opblaasbare jacuzzi kopen!