Top
pH pakket jacuzzi
  • pH pakket jacuzzi
24,75
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


pH waarde jacuzzi stabiel houden

De pH waarde van uw jacuzzi zal tussen de 7,2 en 7,6 moeten blijven. Dit zodat het jacuzzi chloor goed zijn werking heeft. Wanneer de pH waarde van uw jacuzzi te laag of te hoog is, zal het chloor helaas geen goede werking hebben en wordt de kans op groen of melkachtig jacuzzi water erg groot. 

Om de waterwaardes goed op pijl te houden adviseren wij minimaal 1x per week het water te testen met bijvoorbeeld de digitale pH en chloor tester. Wanneer nodig zal eerst de pH bijgestuurd moeten worden en vervolgens kan het chloor worden toegediend. Twee uur voordat u de jacuzzi gaat gebruiken adviseren wij ook de pH en chloorwaarde nog even te testen en wanneer nodig bij te sturen. 

Jacuzzi pH minus en pH plus tabletten

Om de pH waarde van uw jacuzzi stabiel te houden heeft u doorgaans pH minus nodig. In dit pH pakket zitten dan ook 2 potten pH minus. Allereerst heeft het water uit de kraan in Nederland een redelijk hoge pH. Deze zal doorgaans ongeveer 8,2 zijn. Elke keer na het verschonen van het water zal pH minus moeten worden toegevoegd. Ook door het toedienen van chloor zal de pH langzaam op gaan lopen. 

pH plus tabletten kunnen nodig zijn bij een grote weeromslag. De pH waarde daalt vaak abrupt bij bijvoorbeeld onweer. Verder is het belangrijk om ook pH plus in huis te hebben, wanneer u per ongeluk teveel pH minus heeft toegevoegd. In dit pakket zit dan ook 1 potje pH plus. 

Bestel nú dit pH pakket met 2 x pot pH minus tabletten (160 stuks) en 1 x pot pH plus tabletten (65 stuks).

Wanneer uw bestelling met deze jacuzzi pH onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.