Top
Sodastream Crystal
  • Sodastream Crystal
  • Sodastream Crystal
160,00
Verwachte levertijd: 2 dagenVoorraad: 6


Sodastream Crystal haalt wellness in de tuin

Sodastream Crystal is een toestel waar u gemakkelijk zelf bruiswater mee maakt! Heerlijk tijdens het bubbelen in de jacuzzi en na het gebruik van de jacuzzi is natuurlijk een glaasje gezond bruiswater. Nú kan je gemakkelijk zelf je bruiswater maken met de nieuwe RVS Sodastream Crystal. Optimale wellness beleving in de tuin!

Zelf bruiswater maken?

Zelf bruiswater maken is nu leuker met het SodaStream Crystal toestel en je gaat er vanzelf meer van drinken! Bij dit toestel krijg je maar liefst drie karaffen gratis. Ideaal om het water mooi te presenteren en samen met de hele familie te genieten van een lekker glas vers gemaakte bubbels.

Het totaalpakket bevat:
  • 1 SodaStream Crystal toestel
  • 1 karaffen van 750 ml
  • SodaStream CO2 cilinder genoeg voor 60 liter ' onder licentie ' *
Stap 1:
Pak lekker koud water of zet het water in de karaf even koud in de koelkast
Stap 2: 
Zet de karaf in het apparaat
Stap 3:
Druk een aantal keer op de knop (ervaar zelf wat je lekker vind & hoe vaker je drukt hoe meer bubbels)
Stap 4:
Doe een lekker schijfje citroen, komkommer, verse munt of ander vers fruit toe. Óf kies voor een Sodastream smaakje als bijvoorbeeld Icetea.
Stap 5: 
Geniet van het heerlijke bruiswater!

Zelf bruiswater maken was nog nooit zo makkelijk! Als de CO2 cylinder leeg is kunt u deze bij ons in de winkel omruilen voor een volle cylinder. Ook kunt u de CO cylinder naar ons opsturen en daarna kunt u een nieuwe cylinder bestellen op onze webshop, welke wij u dan toesturen. Dit apparaat heeft levenslange garantie. Is hij toch kapot gegaan? Ruil hem dan om voor een nieuwe!
* Wanneer deze cilinder leeg is kan u deze ook omruilen voor een volle SodaStream cilinder van 60L. SodaStream cilinders zijn en blijven altijd eigendom van Sodastream (CO2) Ltd. SodaStream cilinders worden tijdelijk aan u verstrekt onder licentievoorwaarden zoals beschreven in het Gebruikerstoelatingscertificaat.