Kirami Easy thermowood hottub Kirami Easy thermowood hottub
Kirami Easy thermowood hottub Kirami Easy thermowood hottub
Kirami Easy thermowood hottub
Kirami original Easy is een thermowood hottub. Goedkope hottub met een grijze of turqoise kunststof binnenkuip en een prachtige thermowood buitenkant.
€ 2.285,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Thermowood hottub Kirami Easy

Goedkope hottub in de tuinJuist in de regen of sneeuw is het heerlijk vertoeven in deze thermowood hottub Kirami Easy. Zelf kunt u heerlijk afkoelen in de zomer, of juist opwarmen en relaxen in de andere jaargetijden. Door het unieke Kirami afvoer systeem is deze thermowood hottub snel schoon.

Het Fins met stoom verduurzaamd thermowood hout combineert een prachtige natuurlijke uitstraling met een uitermate hoge levensduur. Het thermowood uit het noorden van Finland bestaat al sinds 2002. Kirami heeft deze hottub ook al voor u in de olie gezet in de fabriek. Thermowood heeft nieuw een warme bruine kleur met stoere noesten, op den duur wordt ook thermowood hout grijs maar je mag het behandelen met olie.

Het hout wordt door 2 brede banden van gegalvaniseerd staal om de kunststof binnenkuip vastgezet. De ruimte tussen het hout en de kunststof binnenkuip, werken als een thermoskan en houden de hottub lang warm. Voor het verlengen van de levensduur kunt u het beste de thermowood hottub elk jaar op nieuw een beits behandeling geven.

De Kirami hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Deze hottubs zijn ontwikkeld voor het moderne drukke gezin. Een gezin waar comfort, degelijkheid, snelle opwarmtijd, hygiëne en gemak bij het schoonmaken centraal moeten staan. 
 
Door de kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met de minste waterinhoud.


Thermowood hottub met diverse accessoires

De Kirami Easy thermowood is met recht een gebruiksvriendelijke hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken.

Afmetingen hottub aanbieding Easy: 170 cm x 110 cm hoog, 91 cm waterdiepte (1450 L). Prima geschikt voor een 5 tot 6 personen. 

Deze Kirami hottub wordt standaard geleverd met een cult buitenkachel met 22kW Netto rendement. Hierdoor wordt uw hottub aanzienlijk sneller warm dan de meeste andere goedkope hottubs. De Easy is zo goed geïsoleerd dat het water ook zeer langzaam afkoelt waardoor u de volgende dag met een paar blokjes haardhout de hottub weer op de juiste temperatuur heeft.

De kachel is direct verbonden met de bodemafvoer in de grijze binnenkuip en is hierdoor zeer eenvoudig schoon te spoelen. Wanneer de hottub leeg loopt, verdwijnt automatisch ook al het water uit de kachel. Dit zorgt niet alleen voor hogere hygiëne, maar beschermt uw Kirami hottub ook optimaal tegen vorstgevaar in de winter. De Cult kachel is voorzien van een special coating en bestand tegen weer en wind. Kirami heeft verder vanaf 2017 een unieke anode ontwikkeld. Deze magnesium staaf zorgt ervoor dat roestvorming als eerste aan de anode gaat zitten en uw kachel niet aantast! Hierdoor gaan de Kirami kachels vele malen langer mee dan andere hottub kachels.

Standaard wordt de Easy Cult hottubkachel geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 1.5m Ø120mm, schoorsteenhoed en veilig aluminium hitteschild.

Verder is deze kunststof hottub uitgerust met HDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden. De kuip beschikt daarnaast over een dikke isolatie bodem inclusief zwarte rubberen spatrand. Hierdoor kan de hottub aan de onder aan de zijkant goed drogen en blijft de afwerking mooi. Ook is de bovenste toprand afgewerkt met slijtvast zwart rubber, wat u verzekert van een betere hygiëne, minder onderhoud en een hogere levensduur. De rubberen toprand is luchtgevuld en hierdoor zeer comfortabel voor uw nek.

De Kirami hottub wordt geleverd met:
  • afvoer van Ø75 mm
  • complete bodem isolatie
  • afvoerset met stopkraan aan de zijkant
  • buitenkachel met 1,5 meter schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed
  • hitteschild
  • comfortabele rubberen toprand
  • slijtvaste spatrand
  • 2 brede banden met sluiting zonder las.
  • ABS cover.
De Kirami Easy hottubs zijn lichtgewicht, max. 200kg compleet, Ø170 cm en plug & play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer.

Download hier alvast de handleiding van deze hottub.
 
Deze thermowood hottub heeft 2 jaar garantie en wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Kom deze hottub nú bekijken in onze showtuin!

Deze Kirami hottub aanbieding gaat u vast heel veel gebruiken!