Top
Opblaasbare spa's

Opblaasbare spa is de trend van nú

Opblaasbare spa's bieden betaalbare luxe in de tuin. Ben je er nog niet uit of je voldoende gebruik maakt van een echte buitenspa? Weet je nog niet op welke plaats de buitenspa het beste kan staan? Kies dan een opblaasbare spa en je kan ervaren wat het is om de wellness in je eigen tuin te hebben. Een opblaasbare spa wordt door ons wél gratis thuisbezorgd, maar in tegenstelling tot de hard cover buitenspa's niet geïnstalleerd. Dit is ook niet nodig. Met enkele handelingen staat een opblaasbare spa binnen 10 minuten!

Intex jacuzzi ® is heerlijk genieten

Een Intex Jacuzzi ® is eigenlijk geen goede benaming. In Nederland noemt iedereen een spabad een Jacuzzi ®, maar dit is een merk buitenspa waarvan de merknaam nu zelfs wordt gebruikt voor opblaasbare Intex spa's. Een Intex spa  staat voor heerlijk genieten in de eigen tuin. Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de Intex buitenspa serie u biedt. De Intex spa's hebben enkele specifieke voordelen ten opzichte van de andere opblaas spa's. Nieuw vanaf 2017 is de Intex PureSpa Navy, nog meer luxe!

Opblaas bubbelbad van Bestway

Opblaas bubbelbad uitkiezen? Bestway was één van de eerste die kwam met een opblaas bubbelbad. De eerste modellen van alweer bijna 10 jaar geleden hadden nog de nodige kinderziektes. Daarnaast hebben er heel veel technische verbeteringen plaatsgevonden om de veiligheid van de gebruikers te garanderen. Een opblaas bubbelbad van Bestway staat garant voor een prima wellness ervaring voor niet veel geld.

Intex opblaasbaar bubbelbad

Intex opblaasbaar bubbelbad of Bestway bubbelbad. Bekijk hier alle voordelen van een opblaasbare spa. Bestway heeft een aantal mooie unieke modellen, is doorgaans iets goedkoper, maar ook iets minder van kwaliteit dan een Intex opblaasbaar bubbelbad. Daarnaast heeft Intex een perfecte klantenservice in Roosendaal met een eigen technische dienst. Mocht er eens iets zijn met het opblaasbaar bubbelbad, is het zo opgelost. Ervaar zelf een opblaasbaar bubbelbad in onze showtuin!
Intex Pure Spa Navy 6 persoons (niet meer leverbaar)
Intex Pure Spa Navy 6 persoons
Intex Pure Spa Bubble Navy is het nieuwste model. De Intex jacuzzi reviews zijn erg goed. Wil jij ook genieten en een Intex jacuzzi kopen?
 699,00
Bestway Lay z Spa Helsinki (niet meer leverbaar)
Bestway Lay z Spa Helsinki
Heel het jaar bubbelen in een opblaasbare jacuzzi? Dat kan nú met de Lay z Spa Helsinki van Bestway. Dit unieke opblaasbare bubbelbad heeft een Freeze Shield.
899,00
 829,00
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe 4 persoons (niet meer leverbaar)
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe 4 persoons
Intex Pure Spa Deluxe is de meest luxe opblaas spa van dit moment. Prachtige opblaas spa. Bekijk de Intex Purespa Deluxe nú ook in onze showtuin!
 825,00
Intex PureSpa Bubble Octagon (niet meer leverbaar)
Intex PureSpa Bubble Octagon
Intex PureSpa Bubble octagon is een vierkant opblaasbare jacuzzi in de taupe beige kleur. Direct ontspannen in de eigen tuin met dit Intex bubbelbad!
599,00
 489,00
Intex PureSpa bubble therapy 4 persoons (niet meer leverbaar)
Intex PureSpa bubble therapy 4 persoons
Intex PureSpa Bubble is het meestverkochte opblaas bubbelbad van dit moment. Bekijk de Intex PureSpa Bubble nú ook in onze showtuin!
 419,00
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe 6 persoons (niet meer leverbaar)
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe 6 persoons
Pure Spa Intex staat voor betaalbare luxe in de tuin. Intex Pure Spa Deluxe is de meest luxe opblaas spa. Kies een 6 persoons opblaasbare jacuzzi!
 925,00
Intex PureSpa bubble therapy 6 persoons (niet meer leverbaar)
Intex PureSpa bubble therapy 6 persoons
Intex Pure Spa jacuzzi is het meestverkochte goedkope spa van dit moment. Deze 5 tot 6 persoons opblaasbare jacuzzi is betaalbare luxe!
 469,00
Lay z Spa Paris (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Paris
Lay z Spa Paris is een luxe opblaasbare jacuzzi met prachtige LED verlichting. Nú deze trendy opblaasbare jacuzzi kopen!
 579,00
Bestway Hawaii Hydrojet Pro (niet meer leverbaar)
Bestway Hawaii Hydrojet Pro
Bestway bubbelbad jacuzzi met maar liefst 8 hydrojet massages. 2 per persoon. De Lay z Spa hydrojet pro is het topmodel van Bestway!
 995,00
Lay z Spa Hawaii (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Hawaii
Lay z Spa Hawaii is een donker blauwe luxe Bestway spa. Complete en zeer luxe Bestway spe met veel ruimte. Kies nu de Lay z Spa Hawaii met korting!
625,00
 585,00
Lay z Spa Siena (niet meer leverbaar)
Lay z Spa Siena
Bestway Lay z Spa Siena is de eerste 2 persoons opblaasbare jacuzzi. Bubbelbad voor romantische avonden. Bestel nú deze 2 persoons opbaasbare jacuzzi!
 649,00
Intex Pure Spa buitenspa Navy (niet meer leverbaar)
Intex Pure Spa buitenspa Navy
Intex Pure Spa Bubble Navy is het nieuwste model. De Intex jacuzzi reviews zijn erg goed. Wil jij ook genieten en een Intex jacuzzi kopen?
 599,00

Intex Pure Spa is er in vier varianten

De Intex Pure Spa is gemaakt in vier varianten. Het begint met de Intex Pure Spa bubble. Dit is een Intex Pure Spa met alleen bubble massage. Deze variant is altijd beige / zandkleurig en is leverbaar in een 4 persoons en een 6 persoons variant. De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe is de meest luxe variant. Deze heeft naast een bubbel blower ook een jet massage motor. Heerlijke massage jets om de rug en nek te masseren. Daarnaast heeft de Intex Pure Spa Jet & Bubble altijd een zoutelektrolyse systeem. Dit is een veel natuurlijker manier van chloreren. Deze opblaas spa is altijd zwart van kleur en ook leverbaar in een 4 en een 6 persoons variant.

Lay z Spa review en gebruikerservaringen

Bij deze een overzicht van de reviews en gebruikerservaringen welke wij hebben gekregen van de Lay z Spa. De Miami is het goedkoopste model. Op zich een prima opblaas bubbelbad, echter de randen zijn echt een opblaaszwembad dit in tegenstelling tot de Hawaii en de Intex Pure Spa modellen. De Lay z Spa Paris review: Trendy bubbelbad wat echt een sfeer in de tuin zet met de prachtige LED verlichting. Nadeel is dat de LED verlichting in verhouding best prijzig is. De zak rond het opbaas bubbelbad zorgt voor extra stevigheid en een langere levensduur. De Lay z spa review van de Hawaii is kort en krachtig. Een prachtig, stevig en heerlijke hydrojet massage zorgt voor optimale ontspanning!