Showroom & winkel Wegens verbouwing tijdelijk gesloten. Vanaf 1 maart staan wij weer voor u klaar!
Campagneweg 35
4761 RM Zevenbergen
076 – 8200810

Opblaasbare spa is de trend van nú

Opblaasbare spa's bieden betaalbare luxe in de tuin. Ben je er nog niet uit of je voldoende gebruik maakt van een echte buitenspa? Weet je nog niet op welke plaats de buitenspa het beste kan staan? Kies dan een opblaasbare spa en je kan ervaren wat het is om de wellness in je eigen tuin te hebben. Een opblaasbare spa wordt door ons wél gratis thuisbezorgd, maar in tegenstelling tot de hard cover buitenspa's niet geïnstalleerd. Dit is ook niet nodig. Met enkele handelingen staat een opblaasbare spa binnen 10 minuten!
 

Intex opblaasbare spa is heerlijk genieten

Een Intex opblaasbare spa staat voor heerlijk genieten in de eigen tuin. Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de Intex buitenspa serie u biedt. De Intex spa's hebben enkele specifieke voordelen ten opzichte van de andere opblaas spa's. Uniek is de Intex PureSpa Navy, nog meer luxe!
 

Opblaas bubbelbad van Bestway

Opblaas bubbelbad uitkiezen? Bestway was één van de eerste die kwam met een opblaas bubbelbad. De eerste modellen van alweer bijna 10 jaar geleden hadden nog de nodige kinderziektes. Daarnaast hebben er heel veel technische verbeteringen plaatsgevonden om de veiligheid van de gebruikers te garanderen. Een opblaas bubbelbad van Bestway staat garant voor een prima wellness ervaring voor niet veel geld.
 

 

Intex opblaasbaar bubbelbad

Intex opblaasbaar bubbelbad of Bestway bubbelbad. Bekijk hier alle voordelen van een opblaasbare spa. Bestway heeft een aantal mooie unieke modellen, is doorgaans iets goedkoper, maar ook iets minder van kwaliteit dan een Intex opblaasbaar bubbelbad. Daarnaast heeft Intex een perfecte klantenservice in Roosendaal met een eigen technische dienst. Mocht er eens iets zijn met het opblaasbaar bubbelbad, is het zo opgelost. Ervaar zelf een opblaasbaar bubbelbad in onze showtuin!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Intex Pure Spa is er in vier varianten

De Intex Pure Spa is gemaakt in vier varianten. Het begint met de Intex Pure Spa bubble. Dit is een Intex Pure Spa met alleen bubble massage. Deze variant is altijd beige / zandkleurig en is leverbaar in een 4 persoons en een 6 persoons variant. De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe is de meest luxe variant. Deze heeft naast een bubbel blower ook een jet massage motor. Heerlijke massage jets om de rug en nek te masseren. Daarnaast heeft de Intex Pure Spa Jet & Bubble altijd een zoutelektrolyse systeem. Dit is een veel natuurlijker manier van chloreren. Deze opblaas spa is altijd zwart van kleur en ook leverbaar in een 4 en een 6 persoons variant.
 

Lay z Spa review en gebruikerservaringen

Bij deze een overzicht van de reviews en gebruikerservaringen welke wij hebben gekregen van de Lay z Spa. De Miami is het goedkoopste model. Op zich een prima opblaas bubbelbad, echter de randen zijn echt een opblaaszwembad dit in tegenstelling tot de Hawaii en de Intex Pure Spa modellen. De Lay z Spa Paris review: Trendy bubbelbad wat echt een sfeer in de tuin zet met de prachtige LED verlichting. Nadeel is dat de LED verlichting in verhouding best prijzig is. De zak rond het opbaas bubbelbad zorgt voor extra stevigheid en een langere levensduur. De Lay z spa review van de Hawaii is kort en krachtig. Een prachtig, stevig en heerlijke hydrojet massage zorgt voor optimale ontspanning!