Showtuin & winkel Ma t/m vrij van 10:00 - 18:00
Zaterdag van 10:00 - 16:00 Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200811

Buitenspa specialist met winkel & showtuin

Team Hottub & Spa:

 
Bastin | Eigenaar en CEO
Het brein achter Hottub & Spa. Bastin houdt zichzelf nog bijna dagelijks bezig met de gang van zaken. Zo is hij regelmatig te vinden als adviseur in onze showtuin, is hij verantwoordelijk voor de inkoop van alle hottubs en buitenspa's en alle zaken daaromheen. 

Met zijn creatieve, ondernemende blik ziet Bastin overal kansen en staat hij overal voor open. Heeft u een aantrekkelijke businessdeal? Schroom dan niet contact met hem op te nemen via info@hottubspa.nl.
  
Nathalie | Personal Assistent

Onze alleskunner. Nathalie houdt zich bezig met alle office gerelateerde zaken, administratie, een deel van de inkoop, leverancierscontact en noem zo maar op.

Nathalie ontlast Bastin in zijn dagelijkse werkzaamheden, gaat geen uitdaging uit de weg en denkt graag mee in oplossingen. Als klant zult u deze blonde Vlaming helaas niet veel spreken.  
Naomi | Marketing & Communicatie

Onze creatieveling. Van flyers, brochures en (website)banners tot aan social media en projectfotografie. Van evenementen en sponsoringen tot aan relatiegeschenken. Ze draait er haar hand niet voor om. Naomi bedenkt, ontwikkelt en coördineert al onze marketing en communicatie.

Heeft u een leuk, vernieuwend idee of wellicht een toffe samenwerking in gedachten? Neem dan contact op via marketing@hottubspa.nl.

  
Vincent | B2B Accountmanager

Als afstudeerstagiair onderzocht Vincent de kansen in de B2B markt voor Hottub & Spa. Nu is hij bezig zijn onderzoek, als B2B accountmanager, ten uitvoer te brengen en daar zijn we heel blij mee.

Vincent is een frisse wind met een vernieuwende blik en denkt graag met u mee. Bent u geinteresseerd naar wat hij u kan bieden? Neem dan contact met hem op via: vincent@hottubspa.nl.

  
Daisy | Front- en backoffice medewerker

Onze klantentopper. Het eerste contact loopt via Daisy. Zij staat onze klanten telefonisch en per mail te woord en beantwoordt alle vragen. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de aftersales van Hottub & Spa.

Daisy denkt graag met u mee en zoekt samen met u naar een passend product en/of oplossing. Vragen? Stel ze haar gerust via daisy@hottubspa.nl of bel naar 076 - 820 08 10.


Bedrijfsbus JacuzziWebshop.nl

Hottub & Spa gegevens
 

Campagneweg 35
4761 RM Zevenbergen
076 - 820 08 10
info@hottubspa.nl

Rekeningnummer: NL87RABO0373882467
KvK-nummer: 84042397
BTW-nummer: NL8630.73.785.B01

Wij hanteren heldere voorwaarden voor de aanschaf van hottubs, buitenspa's en accessoires online en respecteren uw 14 dagen herroepingsrecht. Dit houdt in dat u bij vanuit uw huis, online bestelde, standaard producten binnen 14 dagen uw aankoop altijd ongedaan kunt maken en u uw geld retour ontvangt. De hardcover buitenspa's worden doorgaans op bestelling geleverd, met de door u gewenste kleur ombouw en binnenkuip. Hierdoor geldt dit retourrecht helaas niet op hardcover buitenspa's.