Showtuin & winkel Ma t/m vrij van 10:00 - 18:00
Zaterdag van 10:00 - 16:00 Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200811

Buitenspa specialist met winkel & showtuin


Jacuzzi showtuinHottub & Spa is dé specialist op het gebied van buitenspa's, hottubs en zwemspa's. Vanuit onze enorme ervaring in de zwembaden zijn wij onszelf ook gaan verdiepen in techniek van de buitenspa. Onze showtuin en winkel vind u aan de Koekoeksedijk 38 in Zevenbergen.
 
Overzicht van het team van Hottub & Spa:
Bastin van Oers
Eigenaar en verantwoordelijk voor de inkoop van de buitenspa's. Tevens vaak te vinden als adviseur in de showtuin.
Bastin van Oers
Renate Kanters
Verantwoordelijk voor de telefonische klantenservice en chat. Verder helpt Renate regelmatig in de winkel en showtuin.  
Renate in showtuin
Thalitha Lambregts- van der Oest
Thalitha is bij ons verantwoordelijk voor de marketing. Zowel de evenementen als de e-mail en online marketing worden door Thalitha georganiseerd. 
Marketing Thalitha
Bernice van Oers
Verantwoordelijke voor het magazijn en logistiek van de buitenspa's en ze is uiteraard ook veel in onze winkel te vinden.
Bernice magazijn

Michelle Kanters
Al 2,5 jaar is Michelle onze vaste kracht in de winkel en showtuin. Het hele jaar door staat zij met een glimlach onze klanten te woord en helpt ze met de beste keuze voor onze klanten. Michelle verzorgt ook alle klantcontact na de aankoop. Dit om de aflevering zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 
Sandra van der Kaa
Verantwoordelijk voor het onderhoud en waterkwaliteit in de showtuin. Tevens doet Sandra de boekhouding van Hottub & Spa. Sandra helpt ook op drukke dagen in de winkel en showtuin.
Sandra klantenservice
 

Bedrijfsbus JacuzziWebshop.nlHottub & Spa - Handelsnaam van DPS Media BV
 

Koekoeksedijk 38, 4761 PJ  Zevenbergen
076-8200810
info@hottubspa.nl

Rekeningnummer: NL10RABO0122830393
KvK-nummer: 20133019
BTW-nummer: NL818287950B01

Wij hanteren heldere voorwaarden voor de aanschaf van hottubs, buitenspa's en accessoires online en respecteren uw 14 dagen herroepingsrecht. Dit houdt in dat u bij vanuit uw huis, online bestelde, standaard producten binnen 14 dagen uw aankoop altijd ongedaan kunt maken en u uw geld retour ontvangt. De hardcover buitenspa's worden doorgaans op bestelling geleverd, met de door u gewenste kleur ombouw en binnenkuip. Hierdoor geldt dit retourrecht helaas niet op hardcover buitenspa's.