Showroom & winkel Ma t/m vrij van 10:00 - 18:00
Zaterdag van 10:00 - 16:00 Campagneweg 35
4761 RM Zevenbergen
076 – 8200810

Buitenspa specialist met winkel & showtuin

Team Hottub & Spa:

 
Bastin | Eigenaar en CEO
Het brein achter Hottub & Spa. Bastin houdt zichzelf nog bijna dagelijks bezig met de gang van zaken. Zo is hij regelmatig te vinden als adviseur in onze showtuin, is hij verantwoordelijk voor de inkoop van alle hottubs en buitenspa's en alle zaken daaromheen. 

Met zijn creatieve, ondernemende blik ziet Bastin overal kansen en staat hij overal voor open. Heeft u een aantrekkelijke businessdeal? Schroom dan niet contact met hem op te nemen via info@hottubspa.nl.
  


Femke | HR manager
Femke is verantwoordelijk voor alle in -door- en uitstroom. Tevens is ze een luisterend oor voor iedereen en daarmee dan ook vertrouwenspersoon.
In contact komen met Femke? Dat doe je via persooneelszaken@hottubspa.nl.


Thijs | Accountmanager B2B
Thijs is de aangewezen persoon voor het contact tussen de zakelijke klant en hottub en spa, bent u als bedrijf op zoek naar een passende oplossing voor uw welness-vraag is hij uw man.
Contact opnemen met Thijs kan via info@hottubspa.nl
Katja | Klantadviseur 
Bent u op zoek naar een mooie spa of hottub, dan staat Katja u graag te woord. Vragen? Stel ze haar gerust via katja@hottubspa.nl.


  
Daisy | Backoffice medewerker

Daisy denkt graag met u mee en zoekt samen met u naar een passend product en/of oplossing. Vragen? Stel ze haar gerust via daisy@hottubspa.nl of bel naar 076 - 820 08 10.Angelique | Office manager
Angelique helpt u graag via de telefoon, chat en mail. Ze heeft een brede kennis van onze producten. Angelique denkt graag met u mee en zoekt samen met u naar een passend product en/of oplossing.
Vragen? Stel ze gerust via angelique@hottubspa.nl of bel naar 076 - 820 08 10
Jessie | Marketing eindverantwoordelijke
Offline en online marketing is waar Jessie zich vooral mee bezig houdt. Ze maakt marketingplannen, ontwerpt de visuals, en nog veel meer. 
Vragen? Neem contact op via marketing@hottubspa.nl
Brenda | Klantenservice eindverantwoordelijke
Het eerste online of telefonische contact loopt via onze klantenservice, waar Brenda eindverantwoordelijke voor is. Ze staat onze klanten telefonisch en per chat te woord en beantwoord alle vragen over onze producten.
Vragen? Bel gerust naar 076 - 820 08 10.


Celine | Klantenservice medewerker
Celine staat u graag te woord via de chat en telefoon. Ook staat ze u graag te woord met alle vragen over ons assortiment. Vragen? Bel gerust naar 076 - 820 08 10.

 


Bedrijfsbus JacuzziWebshop.nl

Hottub & Spa gegevens
 

Campagneweg 35
4761 RM Zevenbergen
076 - 820 08 10
info@hottubspa.nl

Rekeningnummer: NL87RABO0373882467
KvK-nummer: 84042397
BTW-nummer: NL8630.73.785.B01

Wij hanteren heldere voorwaarden voor de aanschaf van hottubs, buitenspa's en accessoires online en respecteren uw 14 dagen herroepingsrecht. Dit houdt in dat u bij vanuit uw huis, online bestelde, standaard producten binnen 14 dagen uw aankoop altijd ongedaan kunt maken en u uw geld retour ontvangt. De hardcover buitenspa's worden doorgaans op bestelling geleverd, met de door u gewenste kleur ombouw en binnenkuip. Hierdoor geldt dit retourrecht helaas niet op hardcover buitenspa's.