Top
2 loungers, 1 zitpositie

Jacuzzi's met 2 loungers en 1 zitpositie

De jacuzzi's met 2 loungers en 1 zitpositie zijn eigenlijk echt voor stellen die graag beiden het genot van een lounger willen ervaren. Ervaar de volledige ontspanning van liggende hydromassage. De losse zitpositie van deze kleine jacuzzi geeft tussendoor nog een hele andere massage ervaring. Een jacuzzi met 2 loungers en 1 zitpositie past natuurlijk ook perfect in de kleinere tuinen, onder een overkapping of op het balkon. Heerlijke whirlpool jacuzzi's voor 2 tot maximaal 3 personen!
Hornavan MEGAspa
Hornavan MEGAspa
Jacuzzi natuurlijk design in uw tuin. De MEGAspa Hornavan is een kleine jacuzzi met twee ligposities voor drie personen. Bekijk de vele extra's!
6.495,00
 5.495,00
Durban SpaLux
Durban SpaLux
Whirlpool jacuzzi kopen met twee luxe loungers. Durban is een mini jacuzzi voor 2 tot 3 personen uit de SpaLux serie. Gratis bezorgd & geïnstalleerd!
 5.995,00
Durban SpaLux X-line
Durban SpaLux X-line
Mini buitenspa kopen Durban X-line. Kleine spa met 2 ligposities. Deze ideale mini buitenspa wordt gratis bezorgd, geïnstalleerd & 2 jaar garantie aan huis!
 6.995,00
Umlazi SpaLux Premium
Umlazi SpaLux Premium
Jacuzzi met wifi en bluetooth verbinding? Luxe kleine jacuzzi Umlazi is zeer luxueus uitgevoerd met allerlei technische hoogstandjes!
 7.995,00