Showtuin & winkel Ma t/m vrij van 10:00 - 18:00
Zaterdag van 10:00 - 16:00 Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200811

Vragen over een buitenspa?

Heeft u vragen over een buitenspa? Ons klantenservice team helpt u graag verder! Zowel per telefoon, chat als in onze winkel helpen wij u natuurlijk graag. Als het gaat om het onderhoud van uw buitenspa, waterbehandeling of technische vragen dan zorgen wij dat u snel weet waar u aan toe bent.

Openingstijden showtuin & winkel:
Ma t/m vrij van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur

Openingstijden klantenservice: 
Ma t/m vrij van 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Op 24 en 31 december zijn wij bereikbaar tot 16.00 uur. Op eerste kerstdag en 1 januari zijn wij gesloten. 
 

Aflevering en installatie van de buitenspa

Hardcover buitenspa's worden door ons altijd afgeleverd en geïnstalleerd. Dit omdat wij een hoge kwaliteit standaard hebben en er verzekerd van willen zijn dat dit goed gebeurd. Het is daarom niet mogelijk een gekochte buitenspa zelf te installeren. Ook al bent u zelf elektricien bijvoorbeeld. Wanneer voor de aflevering een kraan noodzakelijk blijkt zijn deze evt extra kosten voor uw rekening. In overleg met de technische dienst wordt bepaald of dit nodig is. Wij kunnen u evt een voorstel doen voor een kraan, maar u bent daar vrij in. Onze installateur mag echter niet worden opgehouden in zijn werkzaamheden bij een zelf geregelde kraan. E.v.t. extra uren komen dan helaas voor uw rekening.

Alleen op deze manier kunnen wij een goede plaatsing garanderen en ook de twee jaar gratis garantie aan huis geven. Na aflevering krijgt u ook uitleg over het gebruik van de buitenspa en advies over de waterkwaliteit en het onderhoud van de buitenspa.

 

Garantie op uw buitenspa
 

Opblaasbare spa's Intex:
Belt u eerst onze klantenservice 076-8200810. Vaak kunnen wij met enkele vragen uw probleem detecteren en vaak ook verhelpen. Lukt dit niet dan heeft u 12 maanden fabrieksgarantie. Intex heeft in Roosendaal een zeer goede klantenservice 0165-593939, technische dienst en bijna alle onderdelen beschikbaar voor onze klanten. Een mogelijk probleem is doorgaans binnen enkele dagen opgelost. Wij helpen u graag om dit garantieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Opblaasbare spa's Bestway:
Belt u eerst onze klantenservice 076-8200810. Vaak kunnen wij met enkele vragen uw probleem detecteren en vaak ook verhelpen. Lukt dit niet dan heeft u 12 maanden fabrieksgarantie. Bestway heeft in Nederland een telefonisch klantenservice 0800-2378929. Vaak kunnen zij ook problemen op afstand oplossen. Is er echter een omruiling of een los onderdeel nodig kan dit even duren. De losse onderdelen zijn namelijk in Italië opgeslagen. Hierdoor kan het oplossen van een probleem soms tot twee weken duren. Uiteraard staat Hottub & Spa wel garant dat het probleem voor u wordt opgelost.

Spa's met een acrylaat kuip:
Wij geven op alle acrylaat (echte) buitenspa's minimaal 2 jaar garantie aan huis. Meldt u eerst uw probleem bij onze klantenservice 076-8200810. Eerste vragen kunnen door ons worden opgepakt. Betreft het echt een garantie aanvraag zal dit via een garantieformulier op de website van onze installateur moeten worden aangegeven. Binnen twee werkdagen kunt u een telefoontje verwachten van de planning. Vaak kunnen onze technische mensen op afstand een aantal controle vragen stellen en tips geven waarmee het probleem wordt opgelost. Lukt dit niet direct dan zal een afspraak worden gemaakt om uw buitenspa te komen repareren. Dit kunt u binnen 1 week verwachten na het telefoongesprek. Onze technische dienst heeft heel veel losse onderdelen beschikbaar. Helaas kunnen wij niet elk onderdeel op voorraad houden. Er zijn sommige heel specifieke items die soms uit de fabriek geleverd moeten worden. Dan zou een levertijd op een onderdeel tot een week of twee kunnen duren. Uiteraard wordt u hiervan direct op de hoogte gebracht.  

Veel buitenspa's hebben op specifieke onderdelen nog veel langere garantie. Dit staat vermeld bij het product zelf op onze webshop en op uw afleverbon. Bij deze verlengde garantie wordt per geval apart even gekeken of deze garantie op locatie kan plaatsvinden of in een meest ernstige geval de buitenspa op transport retour zal moeten komen. Het kan zijn dat hiervoor wel manuren en/of transportkosten berekend moeten worden. De onderdelen zelf zullen wel dan altijd onder deze garantie vallen. Heeft u vragen over onze garantie procedure? Bel ons gerust op 076-8200810.Geen producten