Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Vragen over een buitenspa?

Heeft u vragen over een buitenspa? Ons klantenservice team helpt u graag verder! Zowel per telefoon, chat als in onze winkel helpen wij u natuurlijk graag. Als het gaat om het onderhoud van uw buitenspa, waterbehandeling of technische vragen dan zorgen wij dat u snel weet waar u aan toe bent.

Openingstijden:
Ma t/m vrij van 09:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur (alleen winkel)
 

Aflevering en installatie van de buitenspa

Hardcover buitenspa's worden door ons altijd afgeleverd en geïnstalleerd. Dit omdat wij een hoge kwaliteit standaard hebben en er verzekerd van willen zijn dat dit goed gebeurd. Het is daarom niet mogelijk een gekochte buitenspa zelf te installeren. Ook al bent u zelf elektricien bijvoorbeeld. Wanneer voor de aflevering een kraan noodzakelijk blijkt zijn deze evt extra kosten voor uw rekening. In overleg met de technische dienst wordt bepaald of dit nodig is. Wij kunnen u evt een voorstel doen voor een kraan, maar u bent daar vrij in. Onze installateur mag echter niet worden opgehouden in zijn werkzaamheden bij een zelf geregelde kraan. E.v.t. extra uren komen dan helaas voor uw rekening.

Alleen op deze manier kunnen wij een goede plaatsing garanderen en ook de twee jaar gratis garantie aan huis geven. Na aflevering krijgt u ook uitleg over het gebruik van de buitenspa en advies over de waterkwaliteit en het onderhoud van de buitenspa.