Showroom en hottub showtuin in Zevenbergen

Hoe groot is de buitenspa nu eigenlijk? Welke kleur is het mooist? Of hoe zou een hottub in onze tuin staan? Al deze vragen zijn vaak lastig te beantwoorden. Hottub & Spa heeft er voor gezorgd dat een heel aantal buitenspa's te bekijken zijn in onze showroom en showtuin in Zevenbergen. Zo kunt u een beeld vormen van hoe een hottub of buitenspa in werkelijkheid eruit ziet. Qua design en formaat. U bent van hart welkom in onze winkel. Onze experts nemen u graag mee in de mogelijkheden. Heel veel spa's kunt u droog testen om te kijken hoe hij zit. Er staan zelfs spa's en hottubs gevuld en klaar om eens echt met badkleding te testen! Kom gezellig langs in dé spa en hottub showroom van Zuid-Nederland om inspiratie op te doen. 

Adres:
Onze showroom en showtuin vind u:

tuinmeubelwinkel-plaats  Koekoeksedijk 38
  4761 PJ  Zevenbergen

tuinmeubelwinkel-plaats  info@hottubspa.nl
  076 - 8200810
 
Openingstijden Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uur 
Zaterdag van 10:00 - 16:00 uur
Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag van 10:00 - 16:30 uur

* Het is ook mogelijk om naast de vaste openingstijden een afspraak te maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan naar : 076 - 8200810

"Wilt u wellness in eigen tuin? Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. We geven u graag advies over het ideale model voor uw tuin."
Team Hottub & Spa