Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Houtlook jacuzzi Vanern geplaatst in Ewijk

Vandaag een prachtige houtlook jacuzzi Vanern geplaatst bij familie verstegen in Ewijk. De houtlook jacuzzi was op voorraad in Nederland, dus kon met een kleine twee weken worden geplaatst bij het huisje op het vakantiepark in Ewijk. Voor het gemak is er een bekende opgetrommeld met een vrachtwagen met een kraan erop welke de houtlook jacuzzi met gemak netjes op zijn plaats heeft gezet.

Aankomst houtlook jacuzziKraan om jacuzzi te plaatsenJacuzzi met houtlook van de karJacuzzi met houtlook ingesealedSpa met veel jetsBalboa besturing installeren

Vervolgens gevuld, aangesloten en volledig getest. Wat een hoop jets heeft deze spa, wow! Dit geeft echt een volledige massage. En met de 5 pK jetpower heeft elke jet afzonderlijk ook fors wat kracht.

Vullen van de spaTesten van de houtlook jacuzziBalboa besturingSpa met veel jets ligpositieVerlichting aan in spaComplete spa met cover

Bij nader inzien wilde de klant toch graag een andere coverlift, dus die gaan we snel voor ze regelen. Na de uitleg en een bakje koffie zijn we voldaan weer terug naar de zaak gegaan.

Bovenaanzicht spa met veel jetsAlle jets in werking
Wij wensen familie Verstegen uit Ewijk heel veel plezier van deze prachtige houtlook jacuzzi!

Wilt u ook een prachtige houtlook jacuzzi met veel jets?Geen producten