Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Niet het door uw bestelde product ontvangen?

Wat vervelend dat u een ander product heeft ontvangen dan u besteld had. We willen dit graag zo snel en goed mogelijk voor u oplossen. Zou u onderstaand formulier voor ons in willen vullen, zodat wij hier voor u mee aan de slag kunnen gaan? U ontvangt zo spoedig mogelijk reactie (en het juiste product) vanuit onze aftersalesafdeling.

BEKIJK PAKFOUTFORMULIER
 

Wilt u iets retourneren?

Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Zou u hiervoor onderstaand formulier in willen vullen, zodat wij hier voor u mee aan de slag kunnen gaan? U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie vanuit onze aftersalesafdeling. Hierin vindt u de voorwaarden en instructies voor het retourneren.

BEKIJK RETOURFORMULIER

Spa's met een acrylaat kuip

Wij verlenen op alle acrylaatbuitenspa's minimaal 2 jaar garantie aan huis. U kunt uw probleem melden via onze klantenservice: 076-8200810. Wij zullen dan kijken in hoeverre wij u hulp kunnen verlenen. Blijkt het toch een garantiekwestie te zijn die een monteur nodig heeft, dan zullen wij ervoor zorgen dat dit bij de juiste monteur terecht komt. Wij zullen dan telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Dit zal uiterlijk binnen twee weken na uw aanvraag zijn.

Op specifieke onderdelen van veel buitenspa’s verlenen we zelfs nog langer garantie. Dit staat vermeld bij de productspecificatie op onze webshop en op uw afleverbon. Bij deze verlengde garantie wordt per geval gekeken of reparatie op locatie kan plaatsvinden of dat het via transport retour zal moeten komen. Hierbij is het mogelijk dat er arbeidskosten en/of transportkosten aan verbonden zitten. De onderdelen zelf zullen dan kosteloos onder garantie vanuit ons vergoed worden.

Heeft u vragen over de garantieprocedure? U kunt ons gerust bellen op 076-8200810. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09.00u tot 17.30u.Geen producten