Top
Jacuzzi covers

Jacuzzi covers voor alle jacuzzi merken

Jacuzzi covers voor alle verschillende jacuzzi merken? Hottub & Spa kan eigenlijk voor alle spa merken een bijpassende cover leveren. We hebben goedkope standaard jacuzzi covers welke in een doos worden geleverd. Verder hebben we de top kwaliteit SpaLux covers, met een extra lange flap. Dit om minder warmte verloren te laten gaan. Heeft u een andere afmeting óf heeft uw jacuzzi deksel een andere radius? Kies dan voor een maatwerk jacuzzi cover. Dit is niet heel veel duurder. Helaas duurt de levering dan wel een 8 tot 10 weken omdat deze dan speciaal voor u wordt gemaakt.

Cover spa onderhoud is behoud

Cover spa onderhoud is behoud. Een spa cover vertoond vaak kleine haarscheurtjes (ook wel craquelé genoemd). Dit komt door de weersinvloeden van regen en de zon. Hierdoor komt er vaak ook meer water in de cover te zitten waardoor deze vaak zwaarder wordt en op de naad uitscheurt. Behandel een nieuwe spa cover dan direct vanaf het begin elke twee maanden met cover care. Cover spa onderhoud = behoud!
Goedkope jacuzzi cover
Goedkope jacuzzi cover
Goedkope jacuzzi cover nodig? Deze spa covers zijn leverbaar in donkergrijs en chocolade bruin. Bestel nú een nieuwe spa cover met korting!
 215,00
Jacuzzi cover
Jacuzzi cover
Losse cover voor jacuzzi nodig? Goed geïsoleerde jacuzzi cover in allerlei standaard maten. Bestel nú een losse jacuzzi cover!
 229,00
Beachcomber cover
Beachcomber cover
Covers voor Beachcomber spa gemakkelijk online bestellen. Beachcomber cover in de kleuren steel, tan, blue, green. Enkele dagen levertijd.
 595,00
Amerikaanse uniforme spa cover
Amerikaanse uniforme spa cover
Uniforme cover voor jacuzzi nodig? Goed geïsoleerde jacuzzi cover in allerlei standaard maten. Bestel nú een losse Amerikaanse jacuzzi cover!
 499,00
Maatwerk jacuzzi cover
Maatwerk jacuzzi cover
Spa cover op maat laten maken? Goed geïsoleerde cover kunnen wij laten maken in de fabriek. Maatwerk jacuzzi cover is niet duurder, maar het duurt wel langer.
 229,00
Ronde jacuzzi cover
Ronde jacuzzi cover
Ronde jacuzzi cover gemakkelijk online bestellen en binnen enkele dagen geleverd. Deze spa cover rond is betaalbaar & direct leverbaar!
495,00
 445,00
Spa cover voor de Hotspring
Spa cover voor de Hotspring
Cover die past op een Hotspring spa Envoy, Sovereign, Grandee, Vista of Summit gemakkelijk online bestellen. Ook uw cover binnen enkele dagen thuisbezorgd!
 579,00
Jacuzzi® deksel J-300 serie
Jacuzzi® deksel J-300 serie
Jacuzzi® deksel voor de J-300 serie. Dit zijn de originele Jacuzzi® covers voor alle spabaden uit de J-300 lijn. Leverbaar in twee kleuren.
 790,00
Coverlift SpaLux
Coverlift SpaLux
Covermate 2 van SpaLux is de jacuzzi coverlift met het laagste profiel. Efficiënte coverlift met lange levensduur en veel gebruiksgemak!
 189,00
Winterhoes voor spa
Winterhoes voor spa
Jacuzzi energiekosten beperken? Deze beschermhoes, winterhoes beperkt het stroomverbruik van uw jacuzzi. Kies de winterhoes voor uw jacuzzi!
229,00
 179,00
Coverlift SpaLux I (niet meer leverbaar)
Coverlift SpaLux I
Jacuzzi coverlift met een korte draai van slechtst 25 cm. Heeft u minder plaats? Dan is deze SpaLux coverlift I ideaal voor u!
189,00
 169,00
Hydrolische coverlift SpaLux (niet meer leverbaar)
Hydrolische coverlift SpaLux
Covermate 3 van SpaLux is de jacuzzi coverlift met de smalste benodigde ruimte. Zeer efficiënte hydrolische coverlift met veel gebruiksgemak op een kleine ruimte!
 279,00
Coverlift Dreammaker
Coverlift Dreammaker
Coverlift Dreammaker spa. Deze dreammaker coverlift is te gebruiken bij de Dreammaker crossover en de stonehenge collectie.
 145,00
Cover hoes deLuxe
Cover hoes deLuxe
Cover hoes deLuxe is de simpele beschermhoes voor uw spa cover. Deze hoes beschermt de spa cover tegen weersinvloeden en zorgt er zo voor dat uw cover langer mooi blijft.
 91,95
SpaLux cover clip
SpaLux cover clip
Spa cover klem van SpaLux is de clip die je op de meeste covers kunt toepassen. SpaLux cover clip houdt uw cover mooi op zijn plek en kan ook op slot.
 4,50