Top
Buitenspa accessoires

Buitenspa accessoires uitkiezen

Buitenspa accessoires zijn er voor elke buitenspa of ook wel Jacuzzi ® genoemd. Bij Hottub & Spa vind u een groot aanbod aan accessoires als bijvoorbeeld trappen, handdoekhouders, covers, overkappingen en vele andere buitenspa accessoires. De accessoires worden altijd snel bij u thuisbezorgd!
Jacuzzi cover
Jacuzzi cover
Losse cover voor jacuzzi nodig? Goed geïsoleerde jacuzzi cover in allerlei standaard maten. Bestel nú een losse jacuzzi cover!
 229,00
Coverlift SpaLux
Coverlift SpaLux
Covermate 2 van SpaLux is de jacuzzi coverlift met het laagste profiel. Efficiënte coverlift met lange levensduur en veel gebruiksgemak!
 189,00
Luxe buitenspa trap met instapleuning
Luxe buitenspa trap met instapleuning
Deluxe trap voor jacuzzi's met een instapleuning. Mooie en stevige luxe jacuzzi trap om nog makkelijker in te kunnen stappen.
 395,00
Winterhoes voor spa
Winterhoes voor spa
Jacuzzi energiekosten beperken? Deze beschermhoes, winterhoes beperkt het stroomverbruik van uw jacuzzi. Kies de winterhoes voor uw jacuzzi!
229,00
 179,00
Handdoekhouder
Handdoekhouder
Towel bar om te bevestigen aan de jacuzzi. Nette handdoekhouder van zwart gecoat aluminium . Uw droge handdoek binnen handbereik!
 59,00
Tray table voor hottub of buitenspa
Tray table voor hottub of buitenspa
Tray table van Life is van stevig kunststof gemaakt. Hottub accessoire past ook op bijna alle spa's door dat deze verstelbaar is. Bestel als cadeautje!
 35,00
Buitendouche bij spa (niet meer leverbaar)
Buitendouche bij spa
Jacuzzi douche voor in de tuin. Trendy buitendouche in antraciet, groen, blauw, roze en paars. Kies deze Formidra buitendouche voor een betere waterkwaliteit van uw jacuzzi!
 199,00
Bekerhouder drijvend
Bekerhouder drijvend
Kirami tubbar speciaal gemaakt voor de hottub. Bekerhouder drijvend kan ook in spa, jacuzzi en zwembad gebruikt worden. Bestel drankjeshouder nu hier!
 34,95
Hydrolische coverlift SpaLux (niet meer leverbaar)
Hydrolische coverlift SpaLux
Covermate 3 van SpaLux is de jacuzzi coverlift met de smalste benodigde ruimte. Zeer efficiënte hydrolische coverlift met veel gebruiksgemak op een kleine ruimte!
 279,00
Draaibare spa tafel
Draaibare spa tafel
Kunststof draaibare jacuzzi tafel. Gemakkelijk te bevestigen op elke jacuzzi. Hapjes en drankjes binnen handbereik met deze SpaCaddy tray.
 67,00
Goedkope buitenspa opstap
Goedkope buitenspa opstap
Buitenspa opstap is leverbaar in vier kleuren cedar, grijs, chocolade en red. Spa trap van twee treden om makkelijk in de spa te kunnen stappen
179,00
 149,00
Maatwerk jacuzzi cover
Maatwerk jacuzzi cover
Spa cover op maat laten maken? Goed geïsoleerde cover kunnen wij laten maken in de fabriek. Maatwerk jacuzzi cover is niet duurder, maar het duurt wel langer.
 229,00
Instapleuning spa (niet meer leverbaar)
Instapleuning spa
Spa instap leuning om makkelijker in de jacuzzi te stappen. Bestel nú deze instapleuning voor de jacuzzi.
 95,00
Intex handdoek houder
Intex handdoek houder
Handdoekrek voor spa van Intex. Prachtig bijpassend handdoekrek met bekerhouders. Nú Intex towel rack online bestellen!
 39,95
Ozonator O3
Ozonator O3
Ozonator voor jacuzzi's. De O3 ozonator dient elke 2 jaar vervangen te worden. Kies nú een jacuzzi ozonator en hou het water schoon!
195,00
 175,00
Life headrest pillow
Life headrest pillow
Hoofdkussen van Life past op ieder type spa of hottub. Dit vanwege zijn handige ophangsysteem. Het hoofdkussen heeft een zachte foam binnenkant voor extra comfort.
 34,95
Coverlift SpaLux I (niet meer leverbaar)
Coverlift SpaLux I
Jacuzzi coverlift met een korte draai van slechtst 25 cm. Heeft u minder plaats? Dan is deze SpaLux coverlift I ideaal voor u!
189,00
 169,00
Spa kussen om wat hoger te zitten
Spa kussen om wat hoger te zitten
Life spa booster seat is een jacuzzi kussen. Ideaal voor kleine mensen om toch lekker te kunnen zitten in een diepe jacuzzi. Jacuzzi kussen van 10 cm.
26,00
 19,00
Amerikaanse uniforme spa cover
Amerikaanse uniforme spa cover
Uniforme cover voor jacuzzi nodig? Goed geïsoleerde jacuzzi cover in allerlei standaard maten. Bestel nú een losse Amerikaanse jacuzzi cover!
 499,00
Goedkope jacuzzi cover
Goedkope jacuzzi cover
Goedkope jacuzzi cover nodig? Deze spa covers zijn leverbaar in donkergrijs en chocolade bruin. Bestel nú een nieuwe spa cover met korting!
 215,00