Top
2 loungers, 3 zitposities

Jacuzzi's met 2 loungers en 3 zitposities

Luxere familie jacuzzi's waarin u met twee personen tegelijk heerlijk kunt ontspannen in een lounger. Ook ideaal wanneer u vrienden op bezoek heeft of met het hele gezin wilt ontspannen in een privé jacuzzi. Pappa en mamma in de lounger en de kinderen erbij in de zitposities. In de zomer worden deze nog weleens wat kouder gezet en gebruikt als zwembad jacuzzi om af te koelen. Bekijk onze luxere familie jacuzzi's!
Randburg SpaLux
Randburg SpaLux
Bubbelbad voor buiten voor 5 personen. Deze whirlpool buiten heeft twee loungers en 3 zitposities. Randburg is een nieuwe betaalbare SpaLux whirlpool.
 6.495,00
Mandela SpaLux
Mandela SpaLux
Jacuzzi spa voor 5 personen. Deze jacuzzi spa heeft twee luxe loungers en 3 zitposities. Mandela is een prachtige prive jacuzzi uit de SpaLux serie. Bekijk de Mandela nú in onze showtuin!
 6.995,00
Vanern MEGAspa
Vanern MEGAspa
Houten jacuzzi voor een prachtige natuurlijke sfeer in de tuin. De Vanern is een jacuzzi met veel jets en een unieke natuurlijke ombouw en veel extra's.
 7.495,00
Oudtshoorn SpaLux
Oudtshoorn SpaLux
Jacuzzi voor 5 personen met twee loungers. Zwembad jacuzzi Oudtshoorn is een zeer luxe spa met vele extra's. Bekijk nú deze spa uit de SpaLux serie!
 7.995,00
Mandela SpaLux X-line
Mandela SpaLux X-line
5 persoons buitenspa uit de nieuwe X-line serie. Dé spa met WiFi, Bluetooth en een super surround systeem met 4 boxen en subwoofer! Mandela X-line van SpaLux.
 7.995,00
Roodepoort SpaLux Premium
Roodepoort SpaLux Premium
Jacuzzi op afstand bedienen? Luxe 5 persoons jacuzzi Roodepoort is zeer luxe uitgevoerd met veel technische snufjes. Premium jacuzzi bestellen!
 8.995,00
Philippi SpaLux X-line
Philippi SpaLux X-line
Grote whirlpool uit de nieuwe X-line serie. Dé jacuzzi met extreem veel jets, WiFi, Bluetooth en een super surround systeem met subwoofer! Philippi X-line van SpaLux.
 9.495,00
Mamelodi SpaLux Premium
Mamelodi SpaLux Premium
Buitenspa voor 5 personen en veel opties. Familie bubbelbad Mamelodi is zeer luxe uitgevoerd met veel opties en maximale hydro jet massage!
 9.995,00
Boksburg SpaLux Premium
Boksburg SpaLux Premium
RVS verlichte jets in deze luxe jacuzzi voor 5 personen. Deze jacuzzi heeft zeer veel extra luxe. Boksburg heeft o.a. Balboa tough, Bluetooth, subwoofer!
 11.995,00