Top
Waterbehandeling
Digitale testset (niet meer leverbaar)
Digitale testset
Jacuzzi water tester om de waterkwaliteit te meten. Alkaliniteit, pH en chloor tester geeft in enkele secondes resultaat. Goed de waterkwaliteit meten!
 69,95
Jacuzzi chloor langzaam oplossend
Jacuzzi chloor langzaam oplossend
Langzaam oplossende chloortabletten voor de jacuzzi. Jacuzzi chloor van Interline is perfect om het chloorniveau in uw jacuzzi stabiel te houden.
 17,95
Aqua Perfect buitenspa zonder chloor (niet meer leverbaar)
Aqua Perfect buitenspa zonder chloor
Chloorvrije waterbehandeling voor uw spa of hottub. Aqua perfect is de unieke formulier voor een jacuzzi zonder chloor!
 95,00
AquaFinesse SwitchKit
AquaFinesse SwitchKit
AquaFinesse Switchkit is ideaal voor de spa gebruiker die graag wil overstappen naar een makkelijkere manier van spa onderhoud en eerst AquaFinesse wil proberen alvorens het grote pakket aan te schaffen.
 49,95
Zout voor buitenspa
Zout voor buitenspa
Poolsel jacuzzi zout van 25 kg. Speciaal zout voor jacuzzi's en zwembaden. Er gaat in eerste instantie 0,003 kg in per liter water. Gratis thuisbezorgd!
24,95
 19,95
Pool Refresh chloorlucht verwijderaar
Pool Refresh chloorlucht verwijderaar
Chloorlucht verwijderen met het nieuwste Pool Refresh van InSPAration. Voeg dit middel toe en je bent vrij van de chloorlucht.
 34,95
Bright & Clear Plus Leisure time
Bright & Clear Plus Leisure time
Troebel water in de jacuzzi? Kies de Leisure Time Bright & Clear om het water kristalhelder te houden. Gebruik Bright & Clear 1 keer per week voor een kristalheldere spa.
 22,95
Alkaliniteit plus TA+ van Melpool
Alkaliniteit plus TA+ van Melpool
Melpool alkaliniteit plus is de poeder om de alkaliniteit van uw jacuzzi te verhogen. De ideale alkaliniteit ligt tussen de 100 en 150 ppm!
 8,95
AquaFinesse waterbehandeling
AquaFinesse waterbehandeling
Waterbehandeling jacuzzi? Aquafinesse is een complete waterbehandeling set met alles wat u nodig heeft voor helder en hygienisch water!
 119,00
AquaFinesse spa clean tablet (niet meer leverbaar)
AquaFinesse spa clean tablet
Aanbieding AquaFinesse spa clean tablet? De spa clean tablet verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw jacuzzi. Nú 4 pucks AquaFinesse aanbieding!
 14,00
Aquacheck teststrips
Aquacheck teststrips
Digitale tester van Aquacheck? Navulset teststrips van aquacheck 50 strips. Kies 2 potjes teststrips met totaal 100 strips met korting. Bestel nú teststrips Aquacheck!
 13,95
Ph-Minus van Interline 1 kg
Ph-Minus van Interline 1 kg
Ph-Minus van Interline voor het verlagen van de Ph waarde van uw zwembadwater.
 8,50
Anti foam Spabalancer (niet meer leverbaar)
Anti foam Spabalancer
Anti foam schuimverwijderaar van Spabalancer nu verkrijgbaar. Jacuzzi schuim kan vervelend zijn, maar 10 ml van deze fles toevogen aan het water helpt!
 19,95
pH pakket buitenspa (niet meer leverbaar)
pH pakket buitenspa
Jacuzzi pH dient tussen de 7,2 en 7,6 te zijn. Test eerst uw pH alvorens chloor toe te voegen. Stuur de pH waarde bij met dit pH pakket pH minus en pH plus.
 24,75
Chloortabletten jacuzzi
Chloortabletten jacuzzi
Jacuzzi chloor mini quick 2,7 gr. Deze sneloplossende chloortabletten jacuzzi zijn ideaal om te doseren. Bereik het ideale chloorniveau!
 14,95
Goedkope Chloordrijver (niet meer leverbaar)
Goedkope Chloordrijver
Chloordrijver Intex is een ideaal middel om chloor in de spa of hottub te verspreiden. De chloortabletten worden volledig opgenomen in het water.
 2,95
Spaspons (niet meer leverbaar)
Spaspons
Spaspons zeester heeft een leuke gele kleur. Reinigingssponzen halen al het vettigheid uit het water van uw buitenspa of hottub!
 5,95
Buitendouche bij spa (niet meer leverbaar)
Buitendouche bij spa
Jacuzzi douche voor in de tuin. Trendy buitendouche in antraciet, groen, blauw, roze en paars. Kies deze Formidra buitendouche voor een betere waterkwaliteit van uw jacuzzi!
 199,00