Showroom & winkel Ma t/m vrij 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 – 8200810

Jacuzzi® in de tuin?

Overweegt u een Jacuzzi®, SpaLux, SunSpa, Sunrise, Bubbelkoning of ander merk spa in de tuin? Het valt dan vaak niet mee om de juiste te kiezen. Er zijn zo enorm veel mogelijkheden. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen een echte Jacuzzi® en andere merken? Wij hebben hier een kort overzicht gemaakt van de verschillende buitenspa merken. 
 

Buitenspa merken die wij hebben geselecteerd

Kies de juiste buitenspa voor in uw tuin! Omdat het landschap van buitenspa's al zo ingewikkeld is, hebben wij een zeer grondige selectie gemaakt van de beste merken. Elk merk heeft ook zijn eigen unieke voordelen voor u! De grootste verschillen tussen de verschillende buitenspa merken welke wij voeren op een rijtje.  
 
SpaLux jacuzzis SpaLux is ons hoofdmerk. SpaLux is een fabrikant van middenklasse spa's met high-end features. SpaLux buitenspa's zijn zeer complete spa's in een betaalbare prijsklasse. Deze kuip van deze buitenspa's zijn gemaakt van Amerikaans Aritech/Lucite acryl. Ook is de SpaLux altijd uitgerust met een Amerikaans Balboa besturingssysteem, Balboa ozonator en energiezuinige pompen. De isolatie van deze spa's behoort tot de beste in de huidige markt. De meestverkochte kleuren zijn op voorraad in Nederland. 
 
Logo jacuzzi merk Hottub & Spa is trotse dealer geworden van het merk Jacuzzi®. De gebroeders Jacuzzi® zijn eigenlijk de grondleggers van de hydromassage baden. Het merk is eigenlijk al ruim 60 jaar een innovator in de spa branche. Dit Amerikaanse TOP merk staat garant voor levenslang wellness plezier in uw spa. In grote delen van Amerika is het flink koud. Om de energiekosten te beperken heeft Jacuzzi® een unieke Smartseal isolatie ontwikkeld welke in al de modellen zit.
Dreammaker spas Dreammaker Spas is terug op de Nederlandse markt. Wij kunnen vanaf nu weer de mooie compacte en goedkope plug & play buitenspa's leveren! Dit unieke Amerikaanse merk is al jaren in Nederland bekend en er zijn ook al honderden tevreden gebruikers van deze compacte lichtgewicht spa's. Deze worden niet door ons geplaatst om de simpele reden dat u de stekker in het (goed geaarde) buiten stopcontact kunt steken en direct kunt gaan genieten van uw eigen Dreammaker
 
MegaSpa MEGAspa Europe fabriceert spa's van top kwaliteit en met een innovatief design. In Nederland hebben ze een magazijn waar vanuit een aantal modellen direct geleverd kunnen worden. Deze voorraad gaan ze de komende tijd verder uitbreiden. De ombouw van veel van de MEGAspa buitenspa's zijn uniek en een plaatje voor in uw tuin. De MEGAspa's zijn uitgevoerd met het Balboa besturingssysteem en hebben een kuip van Amerikaans Aristech acryl.
Logo Kirami hottubs Kirami is een Finse producent van prachtige hottubs. Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami hottubs de meest populaire en meest gebruiksvriendelijke hottubs van Europa! Alle Kirami hottubs hebben een prachtige kunststof binnenkuip. Voor een echt optimale onderhoudsvrije keuze is er zelfs een composiet hottub met een kunststof binnenkuip! Alle Kirami hottubs zijn voorzien van een krachtige kachel én een perfecte afwerking met mooie rubberen topranden!
 
Logo sunrise Het Canadese Sunrise Spas is al meer dan 30 jaar een trendsetter in de spa industrie. Het succes van Sunrise Spas is verankerd in de toewijding om state-of-the-art engineering en "best in class" -functies te bieden. De Sunrise Spas zijn vakkundig vervaardigd en perfect van de spa basis tot de prachtige details. Sunrise begrijpt dat een spa voor thuis een aanzienlijke investering is, dus ze hebben al hun spa's gebouwd met materialen die een leven lang meegaan! Top Canadese kwaliteit, maar toch betaalbaar.