Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Jacuzzi® in de tuin?

Overweegt u een Jacuzzi®, SpaLux, SunSpa, Sunrise, Bubbelkoning of ander merk spa in de tuin? Het valt dan vaak niet mee om de juiste te kiezen. Er zijn zo enorm veel mogelijkheden. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen een echte Jacuzzi® merk en andere spa jacuzzi merken? Wij hebben hier een kort overzicht gemaakt van de verschillende buitenspa merken. 
 

Buitenspa merken die wij hebben geselecteerd

Kies de juiste buitenspa voor in uw tuin! Omdat het landschap van buitenspa's al zo ingewikkeld is, hebben wij een zeer grondige selectie gemaakt van de beste merken. Elk merk heeft ook zijn eigen unieke voordelen voor u! De grootste verschillen tussen de verschillende buitenspa en jacuzzi merken welke wij voeren op een rijtje.  
 
SpaLux jacuzzis SpaLux is ons hoofdmerk. SpaLux is een fabrikant van middenklasse spa's met high-end features. SpaLux buitenspa's zijn zeer complete spa's in een betaalbare prijsklasse. Deze kuip van deze buitenspa's zijn gemaakt van Amerikaans Aritech/Lucite acryl. Ook is de SpaLux altijd uitgerust met een Amerikaans Balboa besturingssysteem, Balboa ozonator en energiezuinige pompen. De isolatie van deze spa's behoort tot de beste in de huidige markt. De meestverkochte kleuren zijn op voorraad in Nederland. 
 
      Hottub & Spa is trotse dealer geworden van het merk Jacuzzi®. De gebroeders Jacuzzi® zijn eigenlijk de grondleggers van de hydromassage baden. Het Jacuzzi merk is eigenlijk al ruim 60 jaar een innovator in de spa branche. Dit Amerikaanse TOP merk staat garant voor levenslang wellness plezier in uw spa. In grote delen van Amerika is het flink koud. Om de energiekosten te beperken heeft het Jacuzzi® merk een unieke Smartseal isolatie ontwikkeld welke in al de modellen zit.
MegaSpa MEGAspa Europe fabriceert spa's van top kwaliteit en met een innovatief design. In Nederland hebben ze een magazijn waar vanuit een aantal modellen direct geleverd kunnen worden. Deze voorraad gaan ze de komende tijd verder uitbreiden. De ombouw van veel van de MEGAspa buitenspa's zijn uniek en een plaatje voor in uw tuin. De MEGAspa's zijn uitgevoerd met het Balboa besturingssysteem en hebben een kuip van Amerikaans Aristech acryl.