Top
Aromatherapie geuren

Jacuzzi ® geuren voor een heerlijke aromatherapie

Aromatherapie voor in de buitenspa. Jacuzzi® geuren, Sunspa geuren, SpaLux geuren etc in allerlei varianten. Vergroot de wellness ervaring met de aromatherapie in uw buitenspa! Heeft u een Jacuzzi ®, Beachcomber, SpaLux of SunSpa met aromatherapie in de kuip, dan kiest u voor de aromatherapie geurparels. Heeft u deze niet, of heeft u een hottub of opblaasbare spa dan kiest u voor de de vloeibare geuren.
Spa geuren InSPAration
Spa geuren InSPAration
Bubbelbad geuren voor uw jacuzzi om extra te ontspannen. Aromatherapie ervaring met bijvoorbeeld ginger, kamille, cedarwood of eucalyptus geur.
 12,50
Spa geuren Sport Hydro Therapies
Spa geuren Sport Hydro Therapies
Geurolie jacuzzi kopen? 6 heerlijke unieke sport spa geuren. Rebuild, protect, stimulate, relax, energize en elevate. Kies nú deze heerlijke spa geuren!
 14,95
Spa aroma geuren set (niet meer leverbaar)
Spa aroma geuren set
Set van 4 geuren met heerlijke aroma's. Lavendel, sensual, ocean en fruity. Jacuzzi aroma geuren voor elk wat wils. Nú een mooie korting!
71,80
 54,95
Aromatherapie geur Lavendel (niet meer leverbaar)
Aromatherapie geur Lavendel
Bubbelbad geur voor in de aromatherapie van de jacuzzi. Lavendel geur geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Bestel nú deze geurparels lavendel.
 24,00
Aromatherapie geur champagne aardbei (niet meer leverbaar)
Aromatherapie geur champagne aardbei
Geurparels voor spa. Luxe jacuzzi geur champagne aardbei geeft een gevoel van wellness. De geurparels voor spa zijn voor aromatherapie jacuzzi's.
 24,00
Aromatherapie geur Kamille (niet meer leverbaar)
Aromatherapie geur Kamille
Geuren voor in de jacuzzi. Aromatherapie geuren geven een heerlijk ontspannen gevoel. Deze geurparels zijn voor de aromatherapie in de jacuzzi.
 24,00
Life Spa Scents
Life Spa Scents
Spa scents van het merk Life zijn nu hier beschikbaar. Jacuzzi geurtjes welke zeker tot twee weken werken. Bestel heerlijke Life Spa Scents hier!
 4,95
Pool Refresh chloorlucht verwijderaar
Pool Refresh chloorlucht verwijderaar
Chloorlucht verwijderen met het nieuwste Pool Refresh van InSPAration. Voeg dit middel toe en je bent vrij van de chloorlucht.
 34,95
Spa geur Ocean van Interline
Spa geur Ocean van Interline
Laat uzelf meevoeren met de geur naar een eiland in de oceaan. Heerlijke jacuzzi geur ocean. Deze vloeistof is speciaal gemaakt voor jacuzzi's.
 14,75
Spa geur Fruity van Interline
Spa geur Fruity van Interline
Deze geur voor uw jacuzzi is een heerlijke mix van fris fruit aroma en geeft een extra dimensie aan uw wellness ervaring. Heerlijke fruity jacuzzi geur!
 14,75
Spa geur Lavendel van Interline (niet meer leverbaar)
Spa geur Lavendel van Interline
Jacuzzi geur lavendel is de bekendste wellness geur. Lavendel geeft uw jacuzzi een zoet, zacht zomerachtig karakter. Heerlijke lavendel jacuzzi geur!
 14,75
Spa geur Sensual van Interline
Spa geur Sensual van Interline
Droom weg naar de bestemming van je dromen met deze spa essence sensual geur. Heerlijke sensuele jacuzzi spa geur!
 14,75
Sodastream Crystal
Sodastream Crystal
Zelf bruiswater maken? Met de Sodastream Crystal RVS maakt u gemakkelijk heerlijke bubbels in kraanwater. Met wat fruit of verse munt optimale wellness!
 160,00
Co2 gascylinder voor 60L bruiswater met waarborg
Co2 gascylinder voor 60L bruiswater met waarborg
CO2 cylinder nodig voor uw Sodastream apparaat? Kies deze navulling gasscylinder. Stuur eerst uw oude cylinder naar ons toe of ruil in de winkel!
 36,99
Aromatherapie geur romantisch (niet meer leverbaar)
Aromatherapie geur romantisch
Jacuzzi aromatherapie geurparels online bestellen? Romantische geur voor de lange avonden samen in de jacuzzi. Bestel nú de romantische jacuzzi geur!
 24,00
Proefpakket aromatherapie geuren (niet meer leverbaar)
Proefpakket aromatherapie geuren
Geuren proberen voor in de jacuzzi? Aromatherapie geur kamille, lavendel, rozengeur en aardbei/champagne in één proefpakket. Bestel nú!
 29,95