Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Grote jacuzzi in Roosendaal geplaatst

Midden in het centrum van Roosendaal heeft familie Dommanschet een prachtige diepe tuin welke zij nu aan het inrichten zijn. Een mooie jacuzzi mocht met hun jong volwassen kinderen niet ontbreken. Om aan het hele gezin en aanhang plaats te bieden hebben wij de grote jacuzzi SpaLux Soweto geplaatst in Roosendaal. De grote jacuzzi in Roosendaal is verder uitgevoerd met een coverlift en een luxe trap met instapleuning.

Grote jacuzzi in Roosendaal plaatsenBalboa in groot bubbelbadLuxe trap in grote jacuzziOmbouw grote jacuzziOzonator in jacuzzi in roosendaalInstalleren van groot bubbelbad


Mooie overkapppingGroot bubbelbad plaatsen was nog niet zo makkelijk

Bij het groot bubbelbad plaatsen komt nogal wat kijken. Omdat deze grote jacuzzi nogal zwaar is en de tuin te diep was voor een kraa, moest er een speciaal team en rijdend materieel aan te pas komen om hem door de garage op zijn plaats te zetten. Dit is gelukt zodat de dag erna onze monteur de jacuzzi kon aansluiten en testen. Na de uitleg over de waterbehandeling kon de familie Dommanschet het weekend gaan genieten van het groot bubbelbad in de tuin! We hebben ook nog enkele foto's gekregen nu de plaats af is en de overkapping er netjes overheen staat. Wat een heerlijk plekje zo! Wilt u ook zo'n prachtig groot bubbelbad SpaLux Soweto?

Eindresultaat groot bubbelbadGeen producten