Top
Zwemspa

Zwemspa geeft het beste van twee werelden

Een zwemspa geeft u het beste van twee werelden. Heerlijk ontspannen in een buitenspa én lekker zwemmen in het zwem gedeelte. Met krachtige tegenstroom installatie kunt u volledig sporten in u eigen tuin. Wanneer wij een zwemspa adviseren adviseren wij eigenlijk altijd om een apart spa en een apart zwembad gedeelte te nemen. Dit omdat het water in een buitenspa lekker 38 graden zou moeten zijn. Wanneer u wilt zwemmen is dit echter veel te warm. Om lekker te kunnen zwemmen is een temperatuur van een graad of 26 meestal wenselijk. En andersom is dit weer veel te koud om te relaxen in een spabad. 

Bekijk nú het assortiment van onze zorgvuldig uitgekozen zwemspa's. De komende tijd worden hier nog een aantal prachtige zwemspa's aan toegevoegd. Heeft u alvast vragen over onze zwemspa's? Vul het contactformulier in en wij helpen graag!
Venice kleine zwemspa
Venice kleine zwemspa
Goedkope zwemspa van Venice Wellness. Kleine zwemspa van 421 cm x 228 cm x 137 cm. Deze zwemspa heet ook 4 jacuzzi zitposities!
17.995,00
 14.995,00
Athlone SpaLux Swimspa
Athlone SpaLux Swimspa
Complete zwemspa uitkiezen? Swimspa met een los jacuzzi deel en een los zwembad deel met krachtige tegenstroom installatie.
 19.995,00
Luxe zwemspa ZENSpas Poseidon Pro
Luxe zwemspa ZENSpas Poseidon Pro
Diepe zwemspa van ZENSpas van 136 cm diep. Volop zwemmen én heerlijke wellness in deze luxe zwemspa. Bestel nú deze prachtige zwemspa!
 29.995,00