Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Grote jacuzzi Oudtshoorn plaatsing in Zevenbergen

Grote jacuzzi Oudtshoorn hebben wij deze week geplaatst bij klanten in Zevenbergen. Onze monteur heeft de jacuzzi weer goed doorgetest en zelf hebben wij alle informatie en tips gegeven omtrent de waterbehandeling.

Grote jacuzzi oudtshoornWaterbehandeling bij grote jacuzzitesten van de grote jacuzziVullen van de grote jacuzzi OudtshoornComplete grote jacuzziJets controleren van half ingebouwde jacuzzi


De tuin is momenteel in aanbouw en de klant heeft er voor gekozen om de jacuzzi half in te graven zodat men er makkelijk in kan stappen.
 

Jacuzzi half ingegraven in de tuin

Om de jacuzzi half in te graven is een betonnen bak gemaakt met daarin een put voor een dompelpomp. Mocht het dan flink regenen dan blijft de bak van de jacuzzi in ieder geval netjes droog. Mocht er overmatig worden gespetterd door de kinderen dan zal het overtollige water direct uit de bak worden gepompt met de dompelpomp.

Half ingegravenjacuzziIngegraven jacuzzi in betonnen bak

De bak wordt straks afgewerkt met houtlook composiete vlonderdelen zodat de jacuzzi prachtig afgewerkt is. Als de tuin af is met de half ingegraven jacuzzi dan maken we nog een mooie foto met het eindresultaat.

Ook zo'n grote SpaLux Oudtshoorn jacuzzi in uw tuin ingraven?Geen producten