Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 – 8200810

Jacuzzi onderhoud en accessoires

Wilt u optimaal genieten van uw jacuzzi, dan is goed jacuzzi onderhoud van essentieel belang. In deze categorie vindt u alle benodigdheden voor het onderhoud van uw jacuzzi. Van covers tot waterbehandeling en van reinigingsproducten tot accessoires. Onze subcategorieën bieden een breed scala aan keuzes voor elk type jacuzzi.

Als het gaat om covers, hebben we een breed assortiment aan afdekkingen die speciaal zijn ontworpen voor uw jacuzzi. Onze covers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor bescherming tegen de elementen en verlengen de levensduur van uw jacuzzi. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan waterbehandelingsproducten die uw jacuzzi schoon en gezond houden. Onze reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om uw jacuzzi gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Tot slot bieden we ook een ruime keuze aan jacuzzi-accessoires. Van hoofdsteunen tot verlichting en van opstapjes tot thermometers, we hebben alles wat u nodig heeft om uw jacuzzi-ervaring nog aangenamer te maken.