Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Hottub in Breda bij familie Muije geplaatst

Hottub in Breda? Afgelopen donderdag hebben wij bij de familie Muije in Breda een prachtige hottub geplaatst. Bekijk hier de fotoserie van de plaatsing. Wij hebben de hottub in Breda eerst over de garage moeten tillen. Met 4 mensen is dat prima te doen! De mannen van onze plaatsing service hebben dit al honderden keren gedaan dus het was een 'koud kunstje'!

Aankomst hottub in bredaHottub op garagedak in BredaPlaatsingservice Kirami cozyKirami Cozy op zijn plaats
 

Kirami Cozy composiet met Cube kachel

Familie Muije heeft gekozen voor de Kirami Cozy composiet hottub. Deze hottub heeft natuurlijk minimaal onderhoud nodig. Ook hebben ze gekozen voor een inhangfilter in de composiet hottub waardoor ze het water langer in de hottub kunnen houden. Een extra krachtige Cube kachel zorgt er voor dat het water in een 1,5 uur warm is. Tot slot een bijpassende composiet trap en de hottub is helemaal compleet en staat prachtig tegen de houten omgeving van het kachelhout en de houten veranda. Heel veel plezier ervan!

Hottub Kachel CubeUitleg stooktips bij Kirami CozyInhangfilter in Kirami Cozy hottubEindresultaat hottub in breda


Wilt u ook zo´n prachtige Kirami Cozy hottub? Stel de hottub dan hier helemaal samen óf kom deze hottub bekijken in onze showtuin in Zevenbergen!



Geen producten