Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 – 8200810

Zelf hottub maken?

Zelf hottub maken is helemaal niet zo moeilijk. Met een oud wijnvat, grote specikuip, rvs of houten planken kan je natuurlijk zelf een hottub maken. Maar als het bad zelf klaar is, is er natuurlijk nog veel meer nodig voor het zelf hottub maken. In deze categorie vind je allerlei wanddoorvoeren, hottub kachels, kachel schoorsteenpijpen, filterpompen en allerlei andere handige items voor het zelf hottub maken. Maar hoe werkt een hottub eigenlijk?

Hoe werkt een hottub?

Hoe werkt een hottub? In de basis werkt een hottub als volgt: In een kachel naast- of in de hottub wordt goed droog stookhout zoals bijvoorbeeld beukenhout gelegd en aangestoken. Door middel van de thermische circulatie (warmte stijgt op) wordt de hottub verwarmd. Daarvoor is een pomp dus niet nodig. Hou standaard wel even rekening met een opwarmtijd van ongeveer een 2 uur. Het is ook zaak om steeds hout bij te voegen. Dit is de basis hoe een hottub werkt. Vragen hoe een hottub werkt? Bel ons gerust!

Hottub zelf bouwen met hulp

Hottub zelf bouwen? Er komen eigenlijk altijd vragen op. Hoe lang moet ik stoken, wat heb ik nodig voor de circulatie van het water. Kan ik het water langer bewaren? De komende tijd zullen wij hier steeds meer producten toevoegen welke gebruikt kunnen worden bij het hottub zelf bouwen.
Bezig met laden...