Top
Hottub zelf bouwen

Zelf hottub maken?

Zelf hottub maken is helemaal niet zo moeilijk. Met een oud wijnvat, grote specikuip, rvs of houten planken kan je natuurlijk zelf een hottub maken. Maar als het bad zelf klaar is, is er natuurlijk nog veel meer nodig voor het zelf hottub maken. In deze categorie vind je allerlei wanddoorvoeren, hottub kachels, kachel schoorsteenpijpen, filterpompen en allerlei andere handige items voor het zelf hottub maken.

Hottub zelf bouwen met hulp

Hottub zelf bouwen? Er komen eigenlijk altijd vragen op. Hoe lang moet ik stoken, wat heb ik nodig voor de circulatie van het water. Kan ik het water langer bewaren? De komende tijd zullen wij hier steeds meer producten toevoegen welke gebruikt kunnen worden bij het hottub zelf bouwen.
Goedkoopste hottub kachel
Goedkoopste hottub kachel
Warmtewisselaar hottub met heatpipes in een gezellig veilig open vuur. Goedkope hottub kachel is de nieuwste trend op het gebied van houtgestookte kachels.
 219,00
Houten hottub met interne kachel
Houten hottub met interne kachel
Goedkoopste hottub volledig van hout. Kies voor thermisch behandeld vurenhout of thermowood. Een volledig houten hottub met interne kachel.
1.599,00
 1.399,00
Kirami Cult 36kW
Kirami Cult 36kW
Kirami Cult kachel gemakkelijk online bestellen. Goedkope hottub kachel ook ideaal om bij zelfbouw hottub te gebruiken. Kies nú de goedkope hottub kachel!
 645,00
Kirami Macu 40kW aluminium hottub kachel
Kirami Macu 40kW aluminium hottub kachel
Kirami Macu 40kW aluminium hottub kachel online bestellen. Aluminium hottub kachel is ideaal bij zelfbouw hottubs. Nú aluminium hottub kachel met Anode!
 1.049,00
Kirami Cube 48kW externe hottub kachel
Kirami Cube 48kW externe hottub kachel
Kirami Cube 48kW externe hottub kachel. Externe hottub kachel van het top merk Kirami is ideaal bij zelfbouw hottubs. Nú met unieke hottub kachel anode!
 1.349,00
Kirami Tube 60kW externe hottub kachel
Kirami Tube 60kW externe hottub kachel
Kirami Tube 60kW hottub kachel om flink hout te stoken. Deze grote hottub kachel van het top merk Kirami is ideaal bij zelfbouw houtgestookte hottubs.
 1.749,00
Ronde luxe hottub trap
Ronde luxe hottub trap
Luxe ronde twee delige trap van Thermowood verduurzaamd hout. Deze luxe ronde hottub trap geeft elke hottub een zeer luxe uitstraling.
 435,00
Hottub filterpomp met timer (niet meer leverbaar)
Hottub filterpomp met timer
Hottub filterpomp om extern aan te sluiten. Optimale filtratie met deze goedkope zandfilterpomp. De ingebouwde timer is ideaal om elke dag te filtreren.
 189,00
Inhangfilter voor hottubs (niet meer leverbaar)
Inhangfilter voor hottubs
Pomp voor hottub. Handige inhangfilter hottub zodat het water mooi gezuiverd wordt. Makkelijk in de hottub te hangen en er uit te halen.
 195,00
Hottub schoorsteenset
Hottub schoorsteenset
RVS schoorsteenpijp, vonkenvanger en hitteschild. Complete hottub schoorsteenset met 150 of 200 cm schoorsteenpijp. Mooi RVS L316 schoorsteen op uw hottub!
 249,00
Meter extra Kirami schoorsteen
Meter extra Kirami schoorsteen
Hottub schoorsteen pijp voor de Kirami hottubs. Kies deze meter extra schoorsteenpijp om een stuk hoger uit te gaan komen.
 99,00
Aansluitset externe pomp
Aansluitset externe pomp
Aansluitset om een zandfilter te kunnen koppelen aan uw Kirami hottub. Bestel nú deze Kirami aansluitset om wanddoorvoeren te maken in de hottub.
 119,00
Kirami asschep
Kirami asschep
Kirami asschep speciaal om de cult en de macu kachel te kunnen schoonmaken. Hottub asschep gemakkelijk online bestellen!
 35,00
Kirami Anode
Kirami Anode
Kirami anode voor in de hottub kachel. Vervang elk jaar de anode en u heeft het langste plezier van de hottub kachel.
 49,00
Filterglas voor zandfilters (niet meer leverbaar)
Filterglas voor zandfilters
Glas voor zandfilters. Filterglas zuivert zeer kleine deeltjes uit het water en gaat 3 jaar mee. Kies voor filterglas voor zandfilters.
 24,95
Vonkenvanger hottub
Vonkenvanger hottub
Hottub schoorsteen vonkenvanger van gaas. Kirami vonkenvanger hottub nú gemakkelijk online bestellen bij Hottub & Spa.
 99,00
Zweedse fakkel van 50 cm hoog
Zweedse fakkel van 50 cm hoog
Tuinfakkels zijn altijd gezellig op bijvoorbeeld een tuinfeest, of een gezellige avond sterren kijken in de tuin. Een Zweedse fakkel heeft veel licht en is een mooie warmtebron omdat ze verticaal branden.
 9,50
Kachel rooster voor Kirami hottubs
Kachel rooster voor Kirami hottubs
Kirami hottub kachel rooster. Bestel nú dit Kirami rooster gemakkelijk online. Kirami rooster morgen in huis!
 15,00