Top
Houtgestookte hottub

Houtgestookte hottub geeft sfeer en wellness

Houtgestookte hottub in de tuin geeft natuurlijk veel sfeer en het gevoel van wellness. Met haardhout stookt u de kachel van de hottub op zodat het water lekker opwarmt. Heeft het water van uw houtgestookte hottub een temperatuur bereikt van een 38 graden? Dan gaat u heerlijk onspannen en de wellness ervaren!

Hottub hout of van kunststof

Hottub hout of van kunststof? Die vraag horen wij vaak. Een volledig houten hottub geeft wat meer beperkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld geen chemie gebruiken bij een hottub hout. Het water zal na elk gebruik ververst moeten worden. Wij hebben daarom ook een aantal houten hottubs in het assortiment met een kunststof binnenkuip. Zo kunt u het water in de hottub enkele dagen gebruiken. Kiest u ook voor een losse filterpomp in uw hottub én nauwkeurig gebruik van pH en chloor, dan kan het water tot 3 maanden gebruiken!

Hottub kopen voor jarenlang plezier

Het top merk Kirami heeft ook enkele volledig kunststof hottubs in het assortiment. Een kunststof hottub kan nog steeds een mooie hout look (composiet) hebben, maar is natuurlijk veel minder onderhavig aan verkleuring en vervorming dan hout. Daarnaast is een kunststof hottub natuurlijk ook onderhoudsvrij. Kies nú de hottub die bij u past!
Kirami Easy goedkope hottub
Kirami Easy goedkope hottub
Hottub aanbieding met de Kirami original Easy. Goedkope hottub met een kunststof binnenkuip en een prachtige gebeitst Fins sparrenhout buitenkant.
2.195,00
 1.695,00
Woodlux Palanga
Woodlux Palanga
Hottub met bubbels en jets? Dat kan nu! Deze houten jacuzzi Woodlux Palanga is een prachtige luxe houtgestookte hottub. Sfeer & wellness!
 4.250,00
Kirami Breezy Summer Azur
Kirami Breezy Summer Azur
Breezy hottub in een speciale Kirami actie. De nieuwe Breezy Azur blauwe binnenkuip in een complete set. Bekijk nú deze Kirami actie!
 2.395,00
Houten hottub met interne kachel
Houten hottub met interne kachel
Goedkoopste hottub volledig van hout. Kies voor thermisch behandeld vurenhout of thermowood. Een volledig houten hottub met interne kachel.
1.399,00
 1.199,00
Kirami Easy thermowood hottub
Kirami Easy thermowood hottub
Kirami original Easy is een thermowood hottub. Goedkope hottub met een grijze of turqoise kunststof binnenkuip en een prachtige thermowood buitenkant.
 2.235,00
Composiet hottub Kirami Cozy
Composiet hottub Kirami Cozy
Onderhoudsvrije hottub uitkiezen? Bekijk deze composiet hottub met kunststof binnenkuip. Prachtige afwerking én zeer onderhoudsvriendelijk!
 3.285,00
Kirami Breezy hottub
Kirami Breezy hottub
Kirami hottub Breezy is nieuw vanaf 2018. Hot tub houtgestookt in de tuin plaatsen? Bekijk deze nieuwe netjes geprijsde houtgestookte Kirami Breezy!
 2.295,00
Kirami Cozy Comfort met Canadees red cedar
Kirami Cozy Comfort met Canadees red cedar
Red cedar houten buitenkant en een kunststof binnenkuip geeft een prachte uitstraling aan deze kunststof hottub Cozy Comfort van het top merk Kirami!
 3.336,00
Grote houtgestookte Kirami hottub van 200 cm
Grote houtgestookte Kirami hottub van 200 cm
Kirami Cozy grote hottub van 200 cm doorsnede. Deze prachtige Kirami hottub biedt plaats voor 8 personen.
 3.995,00
Familie hottub Kirami
Familie hottub Kirami
Hottub met weinig onderhoud? Bekijk deze zeer luxe hottubs met kunststof binnenkuip. Prachtige afwerking én zeer onderhoudsvriendelijk!
 2.790,00
Kirami Cozy hottub hout of composiet
Kirami Cozy hottub hout of composiet
Hottubselect is de importeur van Finse hottubs. JacuzziWebshop.nl is de dealer van Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Hottub hout? Kies een Kirami Cozy!
 2.841,00
Nekkussens Kirami hottub
Nekkussens Kirami hottub
Nekkussen voor hottub nodig? Kies voor de nette Kirami nekkussens in deze set van twee. Handgemaakte finse hottub nekkussens!
 98,00
Hottub roerpeddel Kirami
Hottub roerpeddel Kirami
Kirami roerpeddel voor de hottub. Hottub roerpeddel om het warme water goed te verdelen in de hottub. De greep en het blad zijn uitgevoerd in kunststof.
 35,00
Houtklover Kindling Cracker
Houtklover Kindling Cracker
Kindling Cracker klooft veilig en snel het haardhout tot aanmaakhoutjes en dunnere blokken. Ideale houtklover van hoogwaardig gietijzer.
 115,00
Drankjeshouder Kirami
Drankjeshouder Kirami
Drankjeshouder welke geschikt is voor alle hottubs met Kirami Cube en Macu kachel. Deze drankjeshouder dekt netjes de aansluitingen tussen de kachel af.
 89,00
Inhangfilter voor hottubs
Inhangfilter voor hottubs
Pomp voor hottub. Handige inhangfilter hottub zodat het water mooi gezuiverd wordt. Makkelijk in de hottub te hangen en er uit te halen.
 195,00
Hottub plaatsing service
Hottub plaatsing service
Plaatsing service om een Kirami hottub te laten plaatsen door onze technische dienst. De jongens kunnen ook helpen de hottub op zijn plaats te zetten.
 175,00
Aansluitset externe pomp
Aansluitset externe pomp
Aansluitset om een zandfilter te kunnen koppelen aan uw Kirami hottub. Bestel nú deze Kirami aansluitset om wanddoorvoeren te maken in de hottub.
 119,00
Onbreekbare glazen
Onbreekbare glazen
Onbreekbare bubbelbad glazen set van 4 bier/fris glazen en 4 champagne glazen. Kirami glazen voor hottub welke vaatwasser bestendig zijn en onbreekbaar!
 34,95
Kirami Anode
Kirami Anode
Kirami anode voor in de hottub kachel. Vervang elk jaar de anode en u heeft het langste plezier van de hottub kachel.
 49,00