Top
Houtgestookte hottub

Houtgestookte hottub geeft sfeer en wellness

Houtgestookte hottub in de tuin geeft natuurlijk veel sfeer en het gevoel van wellness. Met haardhout stookt u de kachel van de hottub op zodat het water lekker opwarmt. Heeft het water van uw houtgestookte hottub een temperatuur bereikt van een 38 graden? Dan gaat u heerlijk onspannen en de wellness ervaren!

Hottub hout of van kunststof

Hottub hout of van kunststof? Die vraag horen wij vaak. Een volledig houten hottub geeft wat meer beperkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld geen chemie gebruiken bij een hottub hout. Het water zal na elk gebruik ververst moeten worden. Wij hebben daarom ook een aantal houten hottubs in het assortiment met een kunststof binnenkuip. Zo kunt u het water in de hottub enkele dagen gebruiken. Nieuw zijn onze unieke hottubs met jets en bubbels. Kiest u ook voor een losse filterpomp in uw hottub én nauwkeurig gebruik van pH en chloor, dan kan het water tot 3 maanden gebruiken!

Hottub kopen voor jarenlang plezier

Het top merk Kirami heeft ook enkele volledig kunststof hottubs in het assortiment. Een kunststof hottub kan nog steeds een mooie hout look (composiet) hebben, maar is natuurlijk veel minder onderhavig aan verkleuring en vervorming dan hout. Daarnaast is een kunststof hottub natuurlijk ook onderhoudsvrij. Kies nú de hottub die bij u past!
Kirami actiemodel Comfort Steady
Kirami actiemodel Comfort Steady
Hottub met kinderzitje? Kirami actiemodel Steady heeft een mooi verhoogd zitje voor kinderen. Ook handig om als instap te gebruiken. Nú het Kirami actiemodel!
2.595,00
 2.349,00
Woodlux Palanga
Woodlux Palanga
Hottub met bubbels en jets? Dat kan nu! Deze houten jacuzzi Woodlux Palanga is een prachtige luxe houtgestookte hottub. Sfeer & wellness!
4.250,00
 3.950,00
Goedkope houten hottub al vanaf 150 cm doorsnede
Goedkope houten hottub al vanaf 150 cm doorsnede
Viking hottubs zijn nieuw in het assortiment. Goedkope kleine houten hottub kopen als zelfbouw pakket, óf al direct compleet geleverd. Al van af 150 cm doorsnede!
 1.595,00
Kirami Cozy hottub hout of composiet
Kirami Cozy hottub hout of composiet
Hottubselect is de importeur van Finse hottubs. JacuzziWebshop.nl is de dealer van Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Hottub hout? Kies een Kirami Cozy!
 3.037,00
Woodlux Vilnius
Woodlux Vilnius
Hottub met bubbels? Dat kan nu met deze Vilnius hottub. Deze kunststof hottub met houten ombouw Woodlux Vilnius geeft sfeer & wellness in de tuin!
2.750,00
 2.350,00
Composiet hottub Kirami Cozy
Composiet hottub Kirami Cozy
Onderhoudsvrije hottub uitkiezen? Bekijk deze composiet hottub met kunststof binnenkuip. Prachtige afwerking én zeer onderhoudsvriendelijk!
 3.385,00
Familie hottub Kirami
Familie hottub Kirami
Hottub met weinig onderhoud? Bekijk deze zeer luxe hottubs met kunststof binnenkuip. Prachtige afwerking én zeer onderhoudsvriendelijk!
 3.344,00
Woody Tiny 2 persoons hottub Thermowood
Woody Tiny 2 persoons hottub Thermowood
Kleine hottub van Kirami de Woody Tiny. Unieke 2 persoons hottub welke als dompelbad gebruikt wordt of als heerlijke kleine wellness!
 1.695,00
Grote houtgestookte Kirami hottub Family L van 200 cm
Grote houtgestookte Kirami hottub Family L van 200 cm
Kirami Family L grote hottub van 200 cm doorsnede. Comfortabele grote hottub met licht schuine wanden en zeer snel in gebruik. Grote hottub tot 8 personen.
 4.344,00
Luxury Ofuro 2 persoons hottub
Luxury Ofuro 2 persoons hottub
2 persoons houtgestookte hottub Luxury Ofuro. Nieuwe knusse hottub voor 2 personen. Afmeting 190 cm x 130 cm x 103 cm hoog.
 2.695,00
Woodlux Jonava
Woodlux Jonava
Hottub met jets? Dat kan nu met deze Jonava hottub met interne kachel. Deze houten hottub met interne kachel Woodlux Jonava geeft sfeer & wellness in de tuin!
 2.650,00
Kirami Breezy hottub
Kirami Breezy hottub
Kirami hottub Breezy is nieuw vanaf 2018. Hot tub houtgestookt in de tuin plaatsen? Bekijk deze nieuwe netjes geprijsde houtgestookte Kirami Breezy!
 2.349,00
Kirami Cozy Comfort met Canadees red cedar
Kirami Cozy Comfort met Canadees red cedar
Red cedar houten buitenkant en een kunststof binnenkuip geeft een prachte uitstraling aan deze kunststof hottub Cozy Comfort van het top merk Kirami!
 3.795,00
Woody Tiny 2 persoons hottub red cedar
Woody Tiny 2 persoons hottub red cedar
Mini hottub van Kirami de Woody Tiny red cedar. Uniek dompelbad welke ook gebruikt wordt of als heerlijke kleine wellness met een houtkachel!
 2.995,00
Houten hottub met interne kachel
Houten hottub met interne kachel
Goedkoopste hottub volledig van hout. Kies voor thermisch behandeld vurenhout of thermowood. Een volledig houten hottub met interne kachel.
1.599,00
 1.399,00
Nekkussens Kirami hottub (niet meer leverbaar)
Nekkussens Kirami hottub
Nekkussen voor hottub nodig? Kies voor de nette Kirami nekkussens in deze set van twee. Handgemaakte finse hottub nekkussens!
 129,00
Hottub roerpeddel Kirami (niet meer leverbaar)
Hottub roerpeddel Kirami
Kirami roerpeddel voor de hottub. Hottub roerpeddel om het warme water goed te verdelen in de hottub. De greep en het blad zijn uitgevoerd in kunststof.
 35,00
Houtklover Kindling Cracker
Houtklover Kindling Cracker
Kindling Cracker klooft veilig en snel het haardhout tot aanmaakhoutjes en dunnere blokken. Ideale houtklover van hoogwaardig gietijzer.
 129,00
Drankjeshouder Kirami (niet meer leverbaar)
Drankjeshouder Kirami
Drankjeshouder welke geschikt is voor alle hottubs met Kirami Cube en Macu kachel. Deze drankjeshouder dekt netjes de aansluitingen tussen de kachel af.
 89,00
Inhangfilter voor hottubs (niet meer leverbaar)
Inhangfilter voor hottubs
Pomp voor hottub. Handige inhangfilter hottub zodat het water mooi gezuiverd wordt. Makkelijk in de hottub te hangen en er uit te halen.
 195,00