Top
Schoonmaak van de buitenspa
Handmatige buitenspa cleaner (niet meer leverbaar)
Handmatige buitenspa cleaner
Interline spa vacuum cleaner voor het handmatig schoonmaken van uw jacuzzi. Jacuzzi cleaner om gemakkelijk vuil van de bodem te zuigen.
 39,95
Leisure time cover care & conditioner
Leisure time cover care & conditioner
Bescherm uw jacuzzi cover met de Leisure time cover care & conditioner. Deze cover care heeft een speciale formule met UV-bescherming!
 18,95
Spa cleaner van Spa Line
Spa cleaner van Spa Line
Natuurlijk spa schoonmaak middel om de ombouw, de kuip en de knoppen van uw spa schoon te maken. Koop nú spa cleaner van Spa Line!
 14,95
Leisure Time Defender ontkalker
Leisure Time Defender ontkalker
Leisure Time defender is dé jacuzzi ontkalker. Verwijder kalkaanslag gemakkelijk met deze jacuzzi ontkalker Defender van Leisure Time!
 21,95
Leisure Time Metal Gon
Leisure Time Metal Gon
Metaalverwijderaar neutraliseert ijzer, koper en andere mineralen in het water van uw jacuzzi? Gebruik elk kwartaal Leisure Time Metal Gon!
 16,95
Leisure Time Filter clean
Leisure Time Filter clean
Spa filter vies? Kies filter clean schoonmaakmiddel om uw filter elke 2 tot 4 weken grondig te reinigen. Leisure Time filter clean.
 14,95
Cover reinigingsdoekjes Life
Cover reinigingsdoekjes Life
Spa cover wipes zijn speciale reinigingsdoekjes om vuil van de jacuzzi cover te verwijderen en de cover te beschermen tegen UV straling van de zon.
 12,95
Leisure Time Jet Clean
Leisure Time Jet Clean
Jets schoonmaken van uw jacuzzi? Gebruik Leisure Time Jet Clean. Bestrijd nú de biofilm in de leidingen en jets van de jacuzzi.
 17,95
Dompelpomp van Intex (niet meer leverbaar)
Dompelpomp van Intex
Dompelpomp is ideaal voor de schoonmaak van de jacuzzi. Deze dompelpomp heeft een slang van 5 meter zodat je die naar een afvoer kan leggen.
 36,95
Jacuzzi stofzuiger (niet meer leverbaar)
Jacuzzi stofzuiger
Onderhouden van een jacuzzi was nog nooit zo makkelijk! Intex heeft een nieuwe jacuzzi stofzuiger welke een eigen accu heeft. Jacuzzi vuil stofzuigen!
 74,95
Spa Polish
Spa Polish
Reiniger van Spa Line zal uw spa reinigen en polischen waardoor het er weer prachtig uit gaat zien. Spa Polish is gemakkelijk te gebruiken, lees hier hoe het moet!
 19,95
Spaspons (niet meer leverbaar)
Spaspons
Spaspons zeester heeft een leuke gele kleur. Reinigingssponzen halen al het vettigheid uit het water van uw buitenspa of hottub!
 5,95
Goedkope Chloordrijver (niet meer leverbaar)
Goedkope Chloordrijver
Chloordrijver Intex is een ideaal middel om chloor in de spa of hottub te verspreiden. De chloortabletten worden volledig opgenomen in het water.
 2,95