Top
1 lounger, 5 zitposities

Jacuzzi's met 1 lounger en 5 zitposities

Ruime jacuzzi's met 1 lounger en 5 zitposities van allerlei verschillende prijzen en kwaliteiten. Ons grootste assortiment vind u in deze ruime 6 persoons spa bubbelbaden. Van de voordeligere Chinese fabricaat jacuzzi's tot top kwaliteit Canadese spa's van het merk Beachcomber. En alle jacuzzi's hebben minimaal 2 jaar garantie aan huis!
Dreammaker Stonehenge Odyssey
Dreammaker Stonehenge Odyssey
Dreammaker Stonehenge jacuzzi's staan voor Amerikaanse kwaliteit, maar betaalbaar. Deze Amerikaanse spa is prachtig afgewerkt en geeft een heerlijke massage!
 4.495,00
Dreammaker Crossover 730L
Dreammaker Crossover 730L
Dream Maker Crossover Collecection is een betaalbare Amerikaanse jacuzzi. De Dream Maker Crossover heeft een kuip van Syncrylic. Dit lijkt op acryl, maar is zo duurzaam als polyethyleen!
 4.995,00
Relaxspa Santa Luzia
Relaxspa Santa Luzia
Jacuzzi actie model Relaxspa Santa Luzia. Prachtige jacuzzi prijs, maar toch compleet. Jacuzzi actie inclusief cover, trap en 2 jaar garantie aan huis!
 5.495,00
Pretoria SpaLux
Pretoria SpaLux
6 persoons jacuzzi met een luxe lounger en 5 zitposities. Pretoria is een heerlijk spa bubbelbad uit de SpaLux serie. Gratis levering & installatie!
 6.995,00
Kaapstad SpaLux
Kaapstad SpaLux
Jacuzzi zwembad met een luxe lounger en 5 zitposities. Kaapstad is een prachtige jacuzzi uit de SpaLux serie. Spa kopen met gratis installatie?
 7.495,00
Bloemfontein SpaLux Premium
Bloemfontein SpaLux Premium
Bubbelbad kopen voor buiten. SpaLux Premium Bloemfontein is een luxe spa met watervallen, LED verlichting, bluetooth en wifi. Ook een jacuzzi in tuin?
 10.995,00
Beachcomber 740
Beachcomber 740
Jacuzzi bad 740 van Beachcomber is een luxe jacuzzi met één lounger en vijf zitposities. De roterende hydromassage jets zorgen voor volop ontspanning in de luxe jacuzzi!
 13.495,00