Showtuin & winkel Ma t/m vrij van 10:00 - 18:00
Zaterdag van 10:00 - 16:00 Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200811

Jacuzzi's ® vergelijken is best lastig

Als u overweegt een Jacuzzi®, SpaLux, Sunspa, Dreammaker of Beachcomber of een ander merk spa te gaan kopen is het best lastig om alle verschillende buitenspa's te vergelijken. Wat zijn de belangrijkste punten om voor uw situatie een goede spa te kiezen? Bij deze even een aantal belangrijke zaken op een rijtje:
  • Welke garantie wordt geboden bij de buitenspa? En wat gebeurd er praktisch mocht er iets kapot zijn? Ontvangt u alleen een nieuw onderdeel, óf komt er een monteur om het onderdeel te monteren en het probleem voor u op te lossen?
  • Zoveel mogelijk jets lijkt mooi, maar het aantal jets moet mooi afgestemd zijn met de pompcapaciteit. Teveel druk, dan lig je niet relaxed in de lounger. Veel jets, met weinig pompcapaciteit zal niet leiden tot een krachtige massage.
  • Zal u voornamelijk alleen of met twee personen gebruikmaken van de buitenspa? Dan is een kleine buitenspa voor een 3 personen meer dan voldoende.
  • Kiest u voor een hele goedkope buitenspa met een minimale isolatie dan zal u veel energieverbruik en kosten hebben. Kiest u voor een iets duurdere variant met een goede isolatie dan is die extra investering vaak zo terugverdiend met een besparing op de energiekosten.
  • Zet u de buitenspa in een tuinhuis of binnen? Dan is de isolatie niet zo van belang. Staat de spa buiten, maar beschut tegen het huis, dan is de isolatie van belang. Staat de buitenspa achter in de tuin en amper beschut? De isolatie van een enorm belang
  • Heeft u de mogelijkheid om de buitenspa te bekijken in een tuin omgeving? Dit geeft altijd een goed beeld van de afmeting van de buitenspa en hoe deze bij u in de tuin zal staan!
Wij hebben geprobeerd deze keuze verder te vergemakkelijken met onze iconen. Bij deze een uitleg van alle iconen in onze webshop:
Jacuzzi vergelijken met iconen
Komt u er niet uit bij het buitenspa's vergelijken? Kom dan eens langst in onze winkel met showtuin in Zevenbergen. Hier hebben wij nu diverse buitenspa's en opblaasbare spa's staan. Zo kunt u nog makkelijker vergelijken & wanneer u wilt ervaren!Geen producten
Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa